PRVO IH RAZVODILI, A SAD SE ŠUŠKA DA KUPUJU NOVU LUKS VILU: Megan i Hari ne miruju, a nova kuća ih osvojila zbog posebnog detalja
Foto: RT Youth Power Fund/PLANET / Planet / Profimedia

ko će ga znati

PRVO IH RAZVODILI, A SAD SE ŠUŠKA DA KUPUJU NOVU LUKS VILU: Megan i Hari ne miruju, a nova kuća ih osvojila zbog posebnog detalja

Pop kultura -

Priče o razvodu kružile su internetom brzinom svetlosti, a započele su u maju. Radi se o kraljevskim ličnostima Megan Markl i princu Hariju.

S obzirom na dramu i otrovnost kojom su konstantno okruženi većinu vremena, nije neobično što je javnost tako brzo poverovala u navedene spekulacije.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivša zvezda serije "Suits" i njen princ s njihovo dvoje male dece - Arčijem i Lilibet, trenutno su smešteni u divnoj vili koja je stacionirana daleko od Holivuda, u Montesitu.

Ne samo da Megan i Hari nisu potvrdili tračeve o njihovom razvodu već isti razmatraju kupovinu nove nekretnine sa sedištem u Malibuu.

Pritom ozbiljno razmišljaju o tome kako će se onde doseliti za stalno.

Ono što ih je toliko oduševilo prilikom obilaženja kuće koju bi po novome mogli nazivati domom je to što je u pitanju privatna lokacija koja im pruža određenu dozu mira.

Megan Markl, princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takođe su primetili i veoma dugačak prilaz koji je vodi prema samoj kući. Nije nimalo izrađujuće što su impresionirani ovim detaljem jer isti znatno doprinosi kompletnom utisku njihovog željenog doma.

Dovoljno je blizu Holivuda da mogu na miru da se bave poslom, ali i dovoljno daleko od Holivuda da im pruži sigurnost i privatnost", prenosi TMZ.

(Kurir.rs/Net)

Bonus video:

02:43

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track