CELA FRANCUSKA JE HIPNOTISANO GLEDALA U KEJT MIDLTON: Princeza opet IZDOMINIRALA stajlingom, a samo 1 komad odeće je PAPRENO SKUP
Foto: Aventurier Patrick/ABACA / Abaca Press / Profimedia

jednostavno, a preskupo

CELA FRANCUSKA JE HIPNOTISANO GLEDALA U KEJT MIDLTON: Princeza opet IZDOMINIRALA stajlingom, a samo 1 komad odeće je PAPRENO SKUP

Pop kultura -

Princeza od Velsa Kejt Mildton gledala je juče finalni meč na Svetskom kupu u ragbiju između Engleske i Argentine. Meč je dobio prvi tim. Ona se nakon finalna sastala sa pobedničkom ekipom i razgovarala sa igračima, između ostalih i sa Džordžom Fordom. Pažnju je privukla i jednostavnim stajlingom - ali kao što biva kada je reč o njenom stilu, jednostavno je uvek i prapreno skupo.

Kejt Midlton pratila je meč na stadionu u Marbelji sa predsednikom Svetske organizacije ragbija Bilom Bojmontom. Bila je više nego zapažena na tribinama, pa je na trenutke i skrenula pažnju sa dešavanja na terenu.

Odabrala je moonhromatsko modno izdanje, odelo na njoj je kreacija njene omiljene modne marke Alexander McQueen, cena sakoa je oko 1.900 evra dok pantalone koštaju blizu 670 evra. Cena klač torbe je više od 170 evra, a za ogrlicu Mappin & Webb treba izdvojiti oko 2.300 evra.

Jedostavno, a više nego skupo!

Kejt Midlton čija je sestra Pipa Midlton takođe bila ovog meseca u žiži javnosti nastavlja sa svojim službenim dužnostima što u njenom slučaju obuhvata i odlazak na važne spotske događaje. Princeza je veliki ljubitelj sporta, a ovu vrstu manifestacija posećuje čak i ćešće od supruga, princa od Velsa.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:15

Golmani Monaka na zagrevanju, utakmica će se igrati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track