ŠAKIRINE VRATOLOMIJE NE MOGU DA IZVEDU NI MNOGO MLAĐE: Pevačica u 47. godini pokazala koliko je GIPKA i svi su u šoku (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

SVAKA ČAST

ŠAKIRINE VRATOLOMIJE NE MOGU DA IZVEDU NI MNOGO MLAĐE: Pevačica u 47. godini pokazala koliko je GIPKA i svi su u šoku (FOTO)

Pop kultura -

Sledeće nedelje je na redu dodela još jedne MTV video muzičke nagrade. Tim povodom pratiocima se na društvenim mrežama obratila pevačica Šakira (46). Pokazala je koliko je gipka iako je u petoj deceniji, pa je fanove upitala šta misle uz koju pesmu se razgibavala.

"Koja god da je pesma svirala, izgledaš odlično", "Svaka čast, vrhunsko telo", "Ni mnogo mlađe ovo ne mogu da urade", pisali su joj.

Šakira
foto: Printscreen Instagram

Kolumbijska pevačica je u muzici već decenijama, a u fokus javnosti je došla početkom godine, kada je objavila pesmu "BZRP Music Sessions #53", u kojoj je javnosti otkrila da ju je Đerar Pike (36) prevario.

Šakira
foto: Printscreen Instagram

Prevaru je otkrila zahvaljujući marmeladi. Nakon poslovnog putovanja, Šakira je došla kući i htela da pojede marmeladu koju obožava. Pike, a ni deca ne mogu da je smisle. Zato je odmah posumnjala da je neko bio u kući i pojeo je dok nje nije bilo.

U pesmi je suptilno spomenula fudbalerovu novu devojku Klaru Čiju Marti, s kojom je penzionisani fudbaler ovog leta bio u Hrvatskoj. Iskoristila je reč "jasno" (claramente) i spomenula Klarino ime.

Klara Čija Marti, Žerar Pike
foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Pike i Šakira su sredinom 2022. zvanično raskinuli dugogodišnju vezu. Dobili su dva sina, Milana (10) i Sašu (8). Pevačica je od Pikea bila starija tačno 10 godina, a inače su rođeni na isti dan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:24

MOJA SVEKRVA JE NAJVEĆA ASPIDA KOJA POSTOJI! Snajka razvezala jezik, ZAPRETILA i mužu JAVNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track