MREŽAMA KRUŽI GNUSAN SNIMAK EŠTONA KUČERA IZ 2003. GODINE: Ono što je rekao za Hilari Daf zgrozilo svetsku javnost (VIDEO)
Foto: Profimedia, YOLANDA RUZ / Zuma Press / Profimedia

SVE OČI UPRTE U NJEGA

MREŽAMA KRUŽI GNUSAN SNIMAK EŠTONA KUČERA IZ 2003. GODINE: Ono što je rekao za Hilari Daf zgrozilo svetsku javnost (VIDEO)

Pop kultura -

Društvenim mrežama ponovo se širi stari komentar Eštona Kučera o tada maloletnoj Hilari Daf. Kučer je 2003. s Daf glumio u filmu "Cheaper by the Dozen". Glumio je dečka njene starije sestre, a u svojoj emisiji "Punk'd" prokomentarisao je, u to vreme, 15-godišnju koleginicu.

"Hilari Daf glumi u 'Lizzi McGuire', ima i album. Biće u filmu pod nazivom 'Cheaper by the Dozen' i jedna je od devojaka za koje svi čekamo da napuni 18 godina. Uz bliznakinje Olsen", rekao je tada 25-godišnji Kučer pred kamerama. Američki mediji tražili su komentar od glumca na ovo, ali on se još nije oglasio.

Podsetimo, fanovi Eštona Kučera i njegove supruge, Mile Kunis, širom sveta ovih dana jako su se razočarali. Njihov kolega iz serije "Vesele sedamdesete", Deni Masterson, osuđen je na 30 godina zatvora do doživotne robije zbog dva silovanja, a nakon presude saznalo se da je nekoliko slavnih ličnosti, uključujući Eštona Kučera i Milu Kunis, napisalo pisma podrške koja su poslali sudiji i nadali su se da će tako uticati na smanjenje Denijeve kazne.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:09

EVO ZAŠTO JE TEŠKO DOKAZATI SILOVANJE! Stručnjaci za Kurir TV: Zaprećene kazne nisu male ALI POSTOJI JEDNA POTEŠKOĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track