SMRKNUTOG LICA I BEZ BURME PROŠETAO SA SLAVNIM GLUMCEM: Evo kako Džekman provodi dane nakon što se saznalo da se RAZVODI (FOTO)
Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

NERASPOLOŽEN

SMRKNUTOG LICA I BEZ BURME PROŠETAO SA SLAVNIM GLUMCEM: Evo kako Džekman provodi dane nakon što se saznalo da se RAZVODI (FOTO)

Pop kultura -

Slavni glumac Hju Džekman pojavio se juče u Njujorku, sa svojim velikim prijateljem i čuvenim kolegom Rajanom Rejnoldsom. Pre nekoliko dana on i Debora Li Fernes saopštili su da se razvode posle 27 godina braka. To saopštenje iznenadilo je mnoge iako se kasnije saznalo da je (bivši) par već duže vreme imao probleme. A njegovo današnje raspoloženje reklo je mnogo.

Hju Džekman izgledao je prilično smrknuto dok je šetao sa Rajanom Rejnoldsom, svojim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom. Iskoristio je slobodan dan za prijateljsko druženje. Oteo mu se nakratko osmeh, a glumac se ovih dana uglavnom viđa upravo u ovakvom stanju, neraspoložen i bez prepoznatljivog smeška. Holivudska zvezda umela je ranije da paparace srdačno pozdravi. Bili su to momenti dok je Džekmen šetao sa suprugom.

Hju Džekman
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Hju Džekman i producentkinja i rediteljka Debora Li Furnes saopštili su prošlog petka da se razvode.

U tom saopštenju o razvodu navodi se sledeće: "Bili smo blagosloveni da provedemo skoro tri decenije zajedno kao muž i žena u prekrasnom braku ispunjenom ljubavi. Naše putovanje sada se menja i odlučili smo da se razdvojimo kako bismo nastavili sa ličnim razvojem. Naša porodica bila je i biće naš najveći prioritet. U ovo naredno poglavlje krećemo sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Izuzetno cenimo vaše razumevanje zbog poštovanja naše privatnosti dok naša porodica prolazi kroz ovu tranziciju u životu".

Hju Džekman, Debora Li Furnes
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bivši par ima sina Oskara (23) i ćerku Avu (18). Hju Džekman pojavio se u subotu u javnosti bez burme, a fotografisan je i juče u Njujorku.

Hju Džekman
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džekman i njegova i dalje zakonita supruga važili su za "savršen" par, još jednom se ispostavilo da je utisak koji stiče javnost jedno, a istina ipak drugačija- mada je sigurno bilo perioda u njihoovj vezi kada se te dve stvari nisu razlikovale.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track