OBOŽAVATELJKA USPELA DA SE UDA ZA SVOG IDOLA: Nije hteo da ima intimne odnose sa njom, a ovo su STROGA PRAVILA njihovog braka
Foto: Profimedia

jedan od najintrigantnijih parova holivuda

OBOŽAVATELJKA USPELA DA SE UDA ZA SVOG IDOLA: Nije hteo da ima intimne odnose sa njom, a ovo su STROGA PRAVILA njihovog braka

Pop kultura -

Devojčice koje su obožavale Džastina Bibera sanjale su se da će se udati za svog idola, a jednoj od njih se to i pošlo za rukom. Kada je Hejli Biber imala 12 godina, njen otac Stiven Boldvin ju je odveo da se sastane i pozdravi sa Biberom.

Venčanje

Hejli Biber, Džastin Biber
foto: Profimedia

Nije mogla znati da će se nekoliko godina kasnije, tačnije 2017, njih dvoje zaljubiti. Venčali su se u Južnoj Karolini 2018. godine, a uprkos mnogim glasinama da se oženio njome jer nije mogao da preboli svoju bivšu devojku Selenu Gomez, čini se da su zaljubljeni više nego ikada.

Celibat pre braka

Zanimljivo je i kako je Džastin bio u celibatu godinu i po dana pre nego što se oženio Hejli da bi se osećao bliže Bogu.

Hejli Boldvin, Džastin Biber
foto: Profimedia

- Mislim da seks može da izazove mnogo bola. Ponekad ljudi imaju seks zato što se ne osećaju dovoljno dobro i zato što im nedostaje samopoštovanje. Žene to rade jednako kao i muškarci. Želeo sam da se na taj način ponovo posvetim Bogu jer sam zaista osećao da je to bolje za stanje moje duše - rekao je Džastin.

Stroga pravila

Iako su mnogi predviđali razvod, par je ove godine proslavio petu godišnjicu braka, a da bi održali uspešan brak, pridržavaju se određenih pravila: nikada ne smeju da se osvrću na prošlost, ne smeju da koriste mobilne telefone dok su u krevetu, provode što manje vremena na društvenim mrežama, a što više uživaju u privatnosti.

Hejli Biber, Džastin Biber
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jednom mesečno moraju da imaju "pica veče", a ostale dane u mesecu vode zdrav život. Mladom bračnom paru veoma su važni i prijatelji, pa se trude da što više vremena provode sa svojim najmilijima.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:04

Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track