Najnovije vesti

GLUMAC IZ IGRE SUDBINE POSTAO OTAC! Dobio sina i dao mu prelepo ime iz BIBLIJE, evo koje ima značenje
Foto: Pritnscreen

presrećni

GLUMAC IZ IGRE SUDBINE POSTAO OTAC! Dobio sina i dao mu prelepo ime iz BIBLIJE, evo koje ima značenje

Pop kultura -

Glumac Marko Radojević, kojeg javnost zna kao Mileta Kupusa iz serije "Igre sudbine", postao je danas otac.

Naime, njegova suprug Dina rodila je dečaka kojem su dali ime Jakov, a njegova koleginica Milica Tomašević podelila je lepu vest na Instagramu

Inače, ime Jakov potiče iz „Biblije“ ili hrišćanske svete knjige, i on je bio jedan od Hristovih apostola i proroka.

Milica Tomašević
foto: Pritnscreen/Instagram

Iako je tek na početku karijere, Radojević je imao priliku da pokaže svoj talenat osim u seriji "Igra sudbine", i u "Azbuka našeg života", "Jugoslovenka", "Preživeti Beograd", "Dobro jutro, komšija".

-U suštini, malo je toga u ovim serijama zajedničko, osim ponekih kolega s kojima se sretnem na snimanju. Svaka produkcija nosi sa sobom nešto novo, otvara neka nova saznanja, nova iskustva i pruža priliku za ličnim usavršavanjem. Svaka uloga znači, bar meni, jer se trudim da ponudim nešto novo i da svojom glumačkom maštom doprinesem razvoju projekta. "Igra sudbine" glumcu, zbog svoje rekordne gledanosti, pruža određenu vrstu popularnosti, tj. prepoznatljivosti, što pruža i meni. Popularnost možda znači kao olakšan put do nekih budućih projekata i oslobađa potrebe za dokazivanjem i dopadanjem- rekao je ranije za "Nezavisne", Radojević koji se nedavno oženio dugogodišnjom devojkom Dinom.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track