ROKER I ADVOKAT KOJI JE JAVNO BRANIO NOVAKA U AUSTRALIJI BOLUJE OD RAKA: "Moram hitno na lečenje, život mi više nije isti"
Foto: EPA/Fabio Frustaci, Printscreen/RTS

OGLASIO SE

ROKER I ADVOKAT KOJI JE JAVNO BRANIO NOVAKA U AUSTRALIJI BOLUJE OD RAKA: "Moram hitno na lečenje, život mi više nije isti"

Pop kultura -

Čuveni roker Deni Estrin (41) saopštio je da boluje od raka. Frontmen "Voyager" oglasio se na društvenim mrežama gde je poručio da će se evropska turneja ovog benda odložiti do oktobra 2024. godine. Mora da se izbori sa opakom bolešću, briga o zdravlju mu je najvažnija.

"Dobio sam vest prošle nedelje koja mi je promenila život, dijagnostikovana mi je vrsta raka koja zahteva hitno lečenje", poručio je Deni Estrin kog zovu australijski Bog roka.

Napomenuo je da je očajan zbog otkazivanja evropske turneje naročito nakon veoma uspešne evrovizijske godine.

"Lekari su mi strogo naredili da ovo ne shvatam olako, da svoje zdravlje stavim na prvo mesto i da se izborim sa time kako bismo ponovo bili na sceni. Ovo je bila izuzetno teška odluka ali nadamo se da će je svi razumeti", dodao je muzičar.

Kolege su mu poželele brz oporavak.

Bend "Voyager" osnovan je 1999. u Pertu, a na Pesmi Evrovizije 2023. u Liverpulu osvojio je deveto mesto, piše Daily mail.

Evrovizija, Evrovizija 2023, Australija
foto: Printscreen RTS

U kakvoj je vezi sa Novakom Đokovićem?

Pevač australijske grupe "Vojažer", Danijel Estrin, po zanimanju je advokat, a bavi se migracijama. Najbolji teniser sveta prošle godine bio je zatvoren u imigracionom hotelu u Australiji, nakon što je doputovao kako bi se takmičio na Australian Openu. Đoković je tada poveo pravnu bitku sa vlastima u Australiji, jer mu je pretila zabrana ulsaka, zbog toga što se nije vakcinisao.

Položaj najboljeg tenisera na svetu bio je tema svih medija, a Estrin je tada gostujući na BBC govorio o pravnom položaju Đokovića, kada je naveo da Novak ima slučaj u rukama, te nakon toga govorio i o tome da li će izaći pred sudom.

Novak Đoković
foto: EPA Kai Foersterling

- Podržava se tvrdnja Đokovićevih advokata i oni imaju dobre izglede na sudu, odnosno da će sud utvrditi "grešku u nadležnosti". To znači da je napravljena pravna greška, da je odluka o ukidanju vize ništavna, i da će Đokoviću vratiti originalnu vizu - rekao je tada Danijel i naveo da se Novak neće pojaviti pred sudom u ulozi svedoka šta se dogodilo.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:46

SRPSKI NAUČNICI U OTPADU TRAŽE LEK ZA RAK! Kora od banane i bajati mesni narezak mogli bi da postanu deo REVOLUCIONARNIH LEKOVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track