"JAKO SAM POTRESEN, TO VIŠE NIJE ISTA OSOBA": Otac Megan Markl PREKLINJE samo jedno, a ono što je rekao o ćerki ZAPANJIĆE VAS
Foto: Profimedia

ne prepoznaje je

"JAKO SAM POTRESEN, TO VIŠE NIJE ISTA OSOBA": Otac Megan Markl PREKLINJE samo jedno, a ono što je rekao o ćerki ZAPANJIĆE VAS

Pop kultura -

Otac Megan Markl požalio se da pet godina nije video ćerku niti je upoznao unuke.

Megan Markl već godinama nije u dobrim odnosima sa svojim ocem Tomasom. On je sad ponovo imao javnu poruku za svoju ćerku i njenog supruga, princa Harija. Nazvao ih je okrutnima te ih je molio da mu dopuste da vidi svoje unuke. Požalio se da pet godina nije video ćerku niti je upoznao unuke.

Srce mi je slomljeno. Jako sam uzrujan. Okrutno je dedi uskratiti pravo na viđanje unuka... Drugo, nisam učinio ništa loše. Ne postoji ništa što bi ukazivalo na to da sam loš čovek. Ja sam otac pun ljubavi i ona to zna. Nema opravdanja za takvo ponašanje prema meni, nema izgovora za postupanje prema baki i deki na takav način’, rekao je u emisiji ‘Good Morning Britain’.

Dodao je kako zbog kalifornijskog zakona ima pravo tužiti ih kako bi video decu, ali da ne želi to učiniti. Takođe, smatra da se njegova kći jako promenila.

‘Megan je živela sa mnom od šestog razreda do srednje škole i nikada nisam video tako nešto. Nikad nisam video tu verziju nje u koju se pretvorila. Šokiran sam’, izjavio je.

Megan Markl, Tomas Markl
foto: Profimedia

Na pitanje veruje li da je princ Hari uticao na njeno ponašanje, odgovorio je da je obrnuto.

‘Mislim da ona ima veći uticaj na Harija nego on na nju. Kralj Čarls takođe nije učinio ništa loše, a i njemu su uskraćena deca, kao i meni’, kaže penzionisani majstor filmske rasvete koji živi u Rosaritu u Meksiku.

princ Hari, Megan Markl
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Nije tajna da je Tomas Markl uoči ćerkinog venčanja sarađivao s paparacima u zamenu za novac, a njeno pismo kojim je pokušala popraviti njihov narušen odnos moleći ga da se suzdrži od nastupa u medijima, procurilo je u javnost.

‘Uvek sam tu za nju, još uvek je volim - voleću je zauvek. To se nikada neće promeniti, ali želim da mi se obrati i dopusti mi da vidim unuke i pusti da imam malo mira. Ljudi idu u zatvor na pet godina i oprošteno im je, a ja nisam ništa učinio. Uvek bih se izvinio za sve ako sam pogrešio’, zaključio je.

(Kurir.rs/Insider)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track