NAVIJALA NA TRIBINAMA S NOVOM SVEKRVOM: Tejlor Svift potvrdila glasine da je u vezi sa čuvenim SPORTISTOM! Sad je sve jasno
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UHVAĆENE

NAVIJALA NA TRIBINAMA S NOVOM SVEKRVOM: Tejlor Svift potvrdila glasine da je u vezi sa čuvenim SPORTISTOM! Sad je sve jasno

Pop kultura -

Da li je Tejlor Svift upravo potvrdila vezu s NFL zvezdom Travisom Kelsijem?

Poznata pevačica došla je da gleda utakmicu njegovog Kansas Sitija Čifsa i Čikago Bersa.

Televizijske kamere snimile su je kako veselo navija iz lože u društvu Travisove mame. Dve dame kamere su snimile i u prijatnom razgovoru.

Svetski mediji raspisali su se da se Tejlor i Kelsi već neko vreme viđaju, ali nijedno od njih zasad to nije potvrdilo.

- Ona i Travis su se družili svega par puta i nije ništa ozbiljno - rekao je izvor Page Sixa prošle nedelje.

Ispričao je kako Tejlor misli da je Travis vrlo šarmantan, a otkrio je i da su često razmenjivalo poruke. Takođe, Travisu je navodno "malo neprijatno zbog količine pažnje koju dobijaju".

Poznata pevačica i igrač Kansas Siti Čifsa navodno su se povezali nakon što je Kelsi pokušao da da Svift svoj broj telefona na jednom od njenih nedavnih koncerata u sklopu vrlo uspešne turneje "Eras Tour".

- Bio sam razočaran što ona ne priča pre ili posle svojih nastupa jer mora da čuva svoj glas za 44 pesme koje peva na koncertu - rekao je Travis tokom epizode podkasta “New Heights” sa svojim bratom, Džejsonom Kelsijem.

- Dakle, bio sam malo ljut što nisam uspeo da joj predam jednu od narukvica koje sam napravio za nju - dodao je.

Objasnio je i da je razmena narukvica prijateljstva velika stvar među "sviftsima", obožavateljima Tejlor Svift, što ga je inspirisalo.

Travis Kelsi
foto: David Rosenblum / Icon Sportswire / Profimedia

Ipak, čini se da je Tejlor ipak pala na njegov šarm.

Podsetimo, pre ove romanse sa zvezdom NFL-a, Svift su povezivali s Metijem Hilijem iz benda 1975, a njihovoj vezi je prethodila dugogodišnja veza s glumcem Džoom Alvinom. Što se tiče zvezde NFL-a, on je takođe nedavno izašao iz dugogodišnje veze s manekenkom Kejlom Nikol, s kojom se zabavljao pet godina.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track