BRUS VILIS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON POTRESNOG INTERVJUA SVOJE SUPRUGE: Evo kako izgleda glumac koji se bori sa TEŠKOM BOLEŠĆU
Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

bori se sa teškom bolešću

BRUS VILIS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON POTRESNOG INTERVJUA SVOJE SUPRUGE: Evo kako izgleda glumac koji se bori sa TEŠKOM BOLEŠĆU

Pop kultura -

Slavni glumac Brus Vilis pojavio se prvi put u javnosti nakon što je njegova supruga Ema Heming Vilis gostovala juče u emisiji "Today" i bila na ivici suza. Holivudska legenda Vilis bori se sa frontotemporalnom demencijom, fanovi su veoma zainteresovani za njegovo stanje i da vidi kako sada izgleda, njihova namera je najbolja mada ima i onih koji se rukovode pukom radoznalošću. Intervju sa Emom bio je izuzetno ispraćen, a oglasile su se i glumčeve ćerke iz njegovog braka sa Demi Mur.

Brus Vilis
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Legendarni Brus Vilis viđen je u Los Anđelesu, fotografisan je na mestu suvozača dok je automobilom upravljao drugi muškarac. Slavng glumca podržavaju milioni obožavalaca, a svaki novi detalj pomno se prati.

Brus Vilis
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Zaista ne mogu da budem ponosnija na Emu Heming Vilis što je iskoračila u javnost (iako je to zastrašujuće!!!) da podeli priču o našoj porodici kako bi podigli svest o frontotemporalnoj demenciji. Ema, ti si šampionka u ovome i inspirišeš me svakog dana svojom hrabrošću i dubokom ljubavlju. Tvoja hrabrost pokreće planine", napisala je na Instagramu ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur Skaut Vilis, a njena sestra Talula je poručila sa ove društvene mreže: "Tako sam ponosna na svoju porodicu" pa označila Emu u toj objavi.

Brus Vilis sa bivšom suprugom Demi Mur ima i ćerku Rumer, dok je sa Emom dobio Mejbel i Evelin. Veoma su udruženi u njegovoj borbi sa bolešću, kao istinski primer porodične solidarnosti.

Saopšteno je ranije ove godine da se čuveni glumac bori sa demencijom.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track