DA LI STE ZNALI ŠTA JE VELIKA STRAST POZNATOG GLUMCA? Reč je o hobiju koji nema veze sa glumom, a TOME POSVEĆUJE NAJVIŠE VREMENA!
Foto: ATAIMAGES

KURIR TV

DA LI STE ZNALI ŠTA JE VELIKA STRAST POZNATOG GLUMCA? Reč je o hobiju koji nema veze sa glumom, a TOME POSVEĆUJE NAJVIŠE VREMENA!

Pop kultura -

Pored poslova kojima se bave, poznati imaju još mnogo skrivenih talenta za koje malo ko zna. Mi vam otkrivamo u čemu uživaju javne lišnosti sa naše estrade kada imaju slobodno vremeno.

Nataša Bekvalac jedna je od omiljenih pevačica na muzičkoj sceni, a malo ko zna da je baš ona veliki zaštitnik i ljubitelj životinja. Pevačica kada god može ugrabi priliku da poseti neki od azila za napuštene životinje, kako bi im odnala hranu i ostale potrepštine. Ona i svoje profile na društvenim mrežama neretko koristi u humanitarne svrhe i traži domove napuštenim kucama.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Hobi Vuka Kostića verovatno se ne bi dopao Nataši Bekvalac, s obzirom na to da glumac uživa u lovu i ribolovu. Njega su nekoliko puta osuđivali pripadnici Udruženja za zaštitu životinja, između ostalog i zbog toga što propagira lov u medijima, ali se Kostić opravdao činjenicom da nikada ne ubija zaštićene vrste i zdrave životinje.

01:49

VUK KOSTIĆ OSUĐIVAN NEKOLIKO PUTA ZBOG JEZIVOG HOBIJA! Uživa u tome, a ovim rečima se brani: Nikada ne UBIJAM zaštićene i zdrave

U poređenju sa Bekvalčevom i Kostićem, pevač Marko Bulat svoj hobi pronašao je u umetnosti. Već je poznato da je Bulat po struci u stvari diplomirani likovni umetnik, a najviše uživa slikajući ikone koje i prodaje. Pored pevanja i slikanja, Marko ima još jedan hobi koji je poprilično skup. Pevač obožava serijal naučno-fantastičnih filmova "Ratova zvezda", pa godinama nabavlja stvari koje imaju veze sa tim filmom.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Čak je i snimio spot za pesmu sa tematikom tog filma. Njegova kolekcija košta preko nekoliko desetina hiljada evra, budući da neki primerci koštaju i po par hiljada evra. Koliko god da radite, uvek treba pronaći malo slobodnog vremena za nešto što vas ispunjava kao što su to uradili Natasha Bekvalac, Vuk Kostić i Marko Bulat.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:50

Vuk Kostić i Nebojša Neša Grbić o otvaranju kabare kluba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track