POZNATA SRPKINJA USPELA DA ZASENI I ŠARLIZ TERON U PRVOM REDU: Naša glumica "oduvala" i holivudske zvezde na Dior reviji u Parizu
Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

U DRUŠTVU SVETSKOG DŽET-SETA

POZNATA SRPKINJA USPELA DA ZASENI I ŠARLIZ TERON U PRVOM REDU: Naša glumica "oduvala" i holivudske zvezde na Dior reviji u Parizu

Pop kultura -

Kultni modni brend Dior predstavio je na Nedelji mode u Parizu kolekciju za proleće/ leto 2024, a reviju su prisustvom uveličale mnoge poznate face svetskog šoubiznisa.

Jedna od onih koja je privukla pažnju je i holivudska diva Šarliz Teron, a tu je bila i modna influenserka Kjara Feranji, koja ima ogroman uticaj u svetu mode.

Ipak, pored silnih imena koja su poznata širom sveta, posebnu pažnju privukla je jedna Srpkinja, tačnije glumica Marija Karan, koja je uspela da se izdvoji svojom pojavom i stajlingom na ovom modnom događaju.

Marija Karan je na Parisku Nedelju mode došla s glumicom i dizajnerkom nakita Morgan Snajder, sa kojom je i bojavila nekoliko fotografija na društvenim mrežama.

Marija Karan
foto: Printscreen Instagram

Glumica je za ovu priliku ponela belu košulju s efektnom crnom kragnom, koja podseća na kravatu, suknju od tila srednje dužine i crne sipele na štiklu.

Stajling je upotpunila zanimljivim detaljima poput crne trake oko ruke, kao i Dior torbom u krem boji.

Osim svojim stajlingom, Marija Karan se na društvenim mrežama pohvalila i pozivnicom koju je dobila za ovaj modni događaj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:50

UREDNIK KULTURE O DOMAĆIM SERIJAMA: Marija Karan LOŠA GLUMICA, Tika Stanić MAESTRALAN u Feliksu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track