NA INSTAGRAMU MRŠAVICA, A U STVARNOSTI... Adrijanu Limu osuđuju zbog FOTOŠOPA! Bivšoj srpskoj snajki JEDNU STVAR zameraju (FOTO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

DA LI PRETERUJE?

NA INSTAGRAMU MRŠAVICA, A U STVARNOSTI... Adrijanu Limu osuđuju zbog FOTOŠOPA! Bivšoj srpskoj snajki JEDNU STVAR zameraju (FOTO)

Pop kultura -

Jedna od najuspešnijih manekenki današnjice, Brazilka Adrijana Lima, godinama je nosila titulu najlepše žene na svetu. 42-godišnja lepotica, koja je inače i bivša supruga našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića, tako je od pojave na modnih pistama osvajala srca javnosti prirodnom lepotom i telom boginje, a onda se u jednom trenutku povukla i više posvetila porodičnom životu.

Sada je najavila povratak u svet mode. Naime, upravo se prikazuje novi dokumentarac "Victoria's Secret: The Tour", koji će pružiti novi pogled na legendarni šou. U fokusu su slavljenje različitosti i prihvatanje žena svih oblika, rasa i etničke pripadnosti. U trejleru za šou videli smo i Adrijanu koja je nekad žarila i palila modnom pistom pomenute manifestacije.

Adrijana Lima
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mnogi su primetili da se promenila, a osim figure koja, logično, ne može da bude ista kao pre trudnoće, često možemo da pročitamo da je nešto učinila sa svojim licem. Neki su zaključili da je i ona pala pod uticaj korekcija i zadržavanja večne mladosti, drugi da je to samo posledica trudnoće i u njoj dobijenih kilograma.

Adrijana Lima
foto: Pool Photo Events 02/IPA / Sipa Press / Profimedia

Nedavno je objavila fotografije s Venecijanskog festivala koje su oduševile njene obožavatelje. Lima je izgledala božanstveno, a njena mršava figura iznenadila je ljude koji su bili iznenađeni njenim brzim gubitkom kilograma. No, nije dugo trebalo da korisnici društvenih mreža primete da se radilo o dobroj pozi i fotošopu.

Komentari ne prestaju da se nižu, a mnogi osuđuju Adrijanu zbog preterivanja s aplikacijama za ulepšavanje. Ipak, s tim i bez toga, Adrijana je i dalje jedna od najlepših žena svih vremena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:10

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track