"MOJ SIN JE GEJ I VIŠE SE NE BOJIM NEPOZNATOG": Slavni glumac otkrio kako se KAO RODITELJ poneo povodom tog otkrića (FOTO)
Foto: Profimedia

PODRŽAVA SVOG SINA

"MOJ SIN JE GEJ I VIŠE SE NE BOJIM NEPOZNATOG": Slavni glumac otkrio kako se KAO RODITELJ poneo povodom tog otkrića (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Brajan Ostin Grin izjavio je nedavno u podkastu Lensa Bansa "Frosted Tips" da je zbog sina Kasijusa Lija Marsila- Grina promenio svoj način razmišljanja. Pričao je o tome iz ugla roditelja i uputio važne poruke zbog čega mu je voditelj čestitao.

Brajan Ostin Grin rekao je da je često pričao sa svojim sinom kako bi "razumeo stvari koje su mu se činile tako drugačijim", a onda je shvatio da previše razmišlja.

"Razgovarao bih sa Kašom i zaista sam želeo da razumem stavri koje su mi izgledale tako drugačije. I onda shvatite: "Oh, ovo uopšte nije drugačije". To je samo vaš izbor partnera", rekao je glumac.

Brajan je želeo da nešto poruči ostalima kako bi pokazao koliko se seksualna orijentacija njegovog sina uopšte ne razlikuje od ostalih: "I to je ono što sam pokušavao da kažem drugima- to ne utiče na vas. Zašto toliko obraćaš pažnju? I zašto pokušavaš da maltertiraš svoje emocije i mišljenje o onome što te doslovno ne dotiče?".

Brajan Ostin Grin
foto: Profimedia

Voditelj je pohvalio glumca zbog otvorenog načina razmišljanja pa je poručio da je njegov sin srećan što je odrastao u takvoj porodici jer mnoga druga deca nemaju takvo razumevanje najbližih. "Čak i ako ih roditelji prihvataju, postoji mnogo trenutaka kada dete i dalje zna da se oni i dalje ne slažu s tim", rekao je Lens koji je homoseksualne orijentacije.

Brajan Ostin Grin rekao je da je odgajanje Kasijusa bilo fascinantno jer je to iskustvo za njega bilo "nepoznato područje".

Megan Foks
foto: Profimedia

“Mislim da se mnogi ljudi boje nepoznatog, dok se ja ne bojim. Meni je to intrigantno. I želim da učim o tome", poručio je.

Glumac sa bivšom suprugom Megan Foks ima trojicu sinova Nou (10), Bodija (9) i Džurnija (6), koji se deklarišu kao rodno neutralni.

Bivša supruga ga optužila da nije brinuo o sinu

Godinu i po dana pre ovog gostovanja Ostina njegova bivša supruga Vanesa Marsil optužila ga je da nije brinuo o njihovom sinu.

Glumica Vanesa Marsil (54) objavila je tada video u kojem je poručila: "Nismo i nismo oboje bili roditelji. Sama sam odgajila sina".

Brajan Ostin Grin, Šarna Barges
foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brajan Ostin Grin (49) odgovorio je na Instagramu: "Ne mogu da vam opišem koliko je frustrirajuće čitati konstantne laži žene koja ima više od 50 godina, laži na društvenim mrežama, kao da je srednjoškolka". Naglasio je da je njeno obraćanje "jeftino".

Glumac se četiri godine oporavljao od simptoma nalik moždanom udaru

Brajan je u podkastu govorio i da se četiri godine oporavljao od simptoma nalik simptomima moždanog udara, pa nije mogao da govori. Lekari su najpre ustanovili da boluje od vrtogalvica i ulceroznog kolitis, ali se stanje nije popravljao.

Izgubio je moć govora i osećao se kao da ima 90 godina. Rekao je da se nije radilo o posledicama udesa koji je 2014. doživeo sa Megan Foks već o posledicama određene dijete, piše nypost.com.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track