EVO KAKO SINDI KRAFORD ODRŽAVA ZAVIDNU FIGURU U ŠESTOJ DECENIJI: Ne gladuje, a redovno jede namirnicu koju SRBI obožavaju
Foto: Printskrin/Instagram

izgleda spektakularno

EVO KAKO SINDI KRAFORD ODRŽAVA ZAVIDNU FIGURU U ŠESTOJ DECENIJI: Ne gladuje, a redovno jede namirnicu koju SRBI obožavaju

Pop kultura -

Linija jedne od najpoznatijih manekenki gotovo da se uopšte nije promenila u prethodnih 30 godina, pa i sada, sa 60 godina, Sindi Kraford izgleda spektakularno.

Iako se može pohvaliti dobrim genima, Sindi ne isključuje vežbanje i zdravu ishranu. Međutim, gladovanje ne dolazi u obzir. Sindi Kraford jede pet do šest manjih obroka dnevno, koji se sastoje od 30% proteina, 40% ugljenih hidrata i 30% zdravih masti, piše index.hr.

Sindi Kraford
foto: Printskrin/Instagram

Kraford za doručak jede jaja, sir i parče raženog hleba. Zatim je po sredi voćna užina, a za ručak je na stolu riba ili piletina sa povrćem i kriška hleba. Popodnevna užina sadrži voće ili 30 grama sira, a večera je kuvana junetina, salata sa maslinovim uljem i pasuljem. Na kraju dana, poznata manekenka popije čašu jogurta ili kefira.

šakšuka, jelo, jaja, paprika
foto: Steve Outram / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovaj režim može biti veoma efikasan za mršavljenje, pa se često opisuje kao dijeta kojom se za sedam dana može izgubiti do pet kilograma.

(Kurir.rs/MONDO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track