NISU HTELI DA GA PUSTE NA ŽURKU, PA SKOVAO PAKLENI PLAN: Priredio im takvu OSVETU da su zamalo IZGUBILI GLAVE! Nastala PANIKA
Foto: Profimedia

haos

NISU HTELI DA GA PUSTE NA ŽURKU, PA SKOVAO PAKLENI PLAN: Priredio im takvu OSVETU da su zamalo IZGUBILI GLAVE! Nastala PANIKA

Ludi svet -

31-godišnji muškarac u četvrtak uveče izazvao je požar na ulazu u restoran u centru Oldenburga u Donjoj Saskoj jer ga domaćini nisu hteli pustiti na zabavu, pišu nemački mediji.

Žurka, susret
foto: Profimedia

Prema rečima policije, muškarac je hteo da prisustvuje zabavi, ali su ga domaćini izbacili iz restorana. Muškarac je oko 2:40 prvi put ušao u restoran i rekao da se želi pridružiti zabavi, a budući da je navodno maltretirao goste, očevici zabave isterali su ga iz restorana i pozvali policiju.

PP aparat, protivpožarni aparat
foto: Shutterstock

Vratio se u restoran pa zapalio ulaz

Policajci su ga zatim strpali u taksi, no umesto da ode kući, odvezao se do benzinske pumpe, natočio bocu benzina i vratio se do restorana pa na ulazu ispraznio sadržaj i zapalio ga.

Benzin
foto: Profimedia

Pomoć je ponovo pozvana nešto iza 4 ujutro, a osmoro gostiju, koliko ih je tada bilo u restoranu, uspeli su sami da ugase požar, no niko od njih nije povređen. Muškarac je zadobio povede glave te mu je pružena lekarska pomoć u bolnici, nakon čega ga je policija privela.

(Kurir.rs/Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track