ANA IVANOVIĆ MODNIM IZDANJEM PROBUDILA ČEŽNJU ZA LETOM: Sve je tako dobro iskombinovala da su se fanovi RASPAMETILI (FOTO)
Foto: Instagram/anaivanovic

kao lutka

ANA IVANOVIĆ MODNIM IZDANJEM PROBUDILA ČEŽNJU ZA LETOM: Sve je tako dobro iskombinovala da su se fanovi RASPAMETILI (FOTO)

Pop kultura -

Kalendar i vremenski uslovi često su u raskoraku, pa možete i u oktobru nositi pravo letnje modno izdanje kao što to čini Ana Ivanović. Čuvena Beograđanka je prilično dobro iskombinovala boje, materijale i desene. I kreirala primamljivu modnu slagalicu.

Teget i roze boja se savršeno slažu, pravi su modni par u svetu boju, a Ana Ivanović ih je ovaj put spojila sa crnom i belom.

Najjednostavnije roze pantalone iskombinovala je sa topom francuske modne kuće Celine koju je 1945. osnovala Selin Vipijana. "Sa Celine nema greške", kažu na Aninom Instagram profilu.

Pogledajte kakvo lepu celinu čine crno-bele načoare, markirana majica i sandale u istim bojama- slaže se sve i po koloritu i po formi.

Ana Ivanović je isti model sandala nosila i uz ovu šarenu letnju haljinu. Eto dokaza da kada odaberete pravi model obuće, da on odmah pokaže koliko je fleksibilan i prilagodljiv raznim odevnim kombinacijama.

"Lutka", "Uvek prelepa", "Izgledaš sjajno u tome", poručuju Ani fanovi, koplimente je dobila i na Instagramu i na Fejsbuku gde govore da je ovaj stajling pravi primer vrhunskog stila.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track