VATRENA HUREM ZBOG ESTETSKIH KOREKCIJA NE LIČI VIŠE NE SEBE: Mnogi smatraju da je slavna glumica UPROPASTILA svoju prirodnu lepotu
Foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

neprepoznatljiva

VATRENA HUREM ZBOG ESTETSKIH KOREKCIJA NE LIČI VIŠE NE SEBE: Mnogi smatraju da je slavna glumica UPROPASTILA svoju prirodnu lepotu

Pop kultura -

Glumica Merjem Uzerli 12. avgusta ove godine napunila je 40. Domaća javnost imala prilike da je upozna kao mladu devojku, koja je udahnula život liku sultanije Hurem, u seriji "Sulejman Veličanstveni" i od tada pomno prati njen rad. Merjem Uzerli estetske korekcije uradila je kako bi korigovala svoj izgled, ali sada njeni fanovi u njoj više ne prepoznaju lepu Hurem.

Naime, glumica nije odolela trendu večne mladosti, te je stupivši u petu deceniju života poželela da koriguje svoj izgled. Uradila je botoks i jagodice, a po mišljenju mnogih, omiljena Hurem, sada je neprepoznatljiva.

Na poslednim fotografijama, koje je objavila na svom "Instagramu", Merjem je sa drugaricama pratila košarkašku utakmicu, a tim povodom imala je poseban look.

Visoka, duga pletenica bila je zvezda imidža, međutim, ona nije bila najkomentarisanija stvar na glumici. Kada je podigla kosu sa lica estetske operacije Merjem Uzerli u potpunosti su došle do izrašaja. Podignute jagodice, kose oči i besprekorno zategnuto lice krasilo je glumicu, zbog čega su mnogi prokomentarisali da više ne liči na sebe.

Ipak, mnogim fanovima novi imidž Merjem Uzerli posebno se dopao, pa je na njen račun pored brojnih kritika, stiglo i mnoštvo komplimenata.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track