"NEMAM ŽELJU DA GLUMIM KOD BJELOGRLIĆA, NE BIH JA KOD DRAGANA!" Lidija Vukićević otkrila: U poslu mi je potrebna ljubav
Foto: EPA Jeanchristophe Bott, Kurir Televizija

KURIR TV

"NEMAM ŽELJU DA GLUMIM KOD BJELOGRLIĆA, NE BIH JA KOD DRAGANA!" Lidija Vukićević otkrila: U poslu mi je potrebna ljubav

Pop kultura -

Atraktivna glumica Lidija Vukićević pojavila se na jednom događaju, a sve oči muškaraca bile su uprte u nju. Ona tvrdi da je to do energije.

- Važna je energija. Energija je jako bitna. Taj spoljašnji izgled, u potpuni to što nosite iznutra. Koliko vi imate osoba koje izgledaju fenomenalno i niko ih ne primeti. Prosto je energija ta koja ih ugasi - navela je glumica.

Lidija Vukićević
foto: Kurir televizija

Lidija traje na javnoj sceni već skoro 4 decenije. Rekla nam je da li se nekada umorila od glumačkog posla.

- Ne, nisam se umorila, zato što ja nedoživljaju moj posao kao težinu. I onda nema ni čega da se umorim. Možda nekada, fizički, kada imam, kao sutra, recimo, u šest sati snimanje, pa onda do kasno uveć, a već sam juće imala, pa onda putujem u Makedoniju, Skoplje i tamo predstavu. Možda u tom smislu se umorim, ali verujte, kad stanete spred kanera ili kad izađete na scenu, prosto ne osećate taj umor - rekla je glumica.

Lidija Vukićević
foto: Kurir televizija

Njen kolega Dragan Bjelogrlić je odličan reditelj. Da li bi igrala u nekom negovom proektu?

- Uopšte nemam želju da glumim kod Bjelogrlića. On se lepo ostvario, ali bih ja ipak nekog Crnjanskog ili roman u Londonu. Ne bih ja kod Dragana - rekla je glumica.

03:53

NEMAM ŽELJU DA GLUMIM KOD BJELOGRLIĆA, NE BIH JA KOD DRAGANA! Lidija Vukićević otkrila: U poslu mi je potrebna ljubav

Ljubav joj je glavni pokretač kada je posao u pitanju?

- Uvek je u poslu bila pokretač ljubav. Uvek. Ja, bez ljubavi ne mogu da živim. Ja moram uvek da je stavim na prvo mesto. To ne znači samo ljubav prema partneru, nego znači da uopšte u ljubavi moram da živim - rekla je glumica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:06

Lidija Vukićević uživa na moru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track