NOVU DEVOJKU LAZARA RISTOVSKOG GLEDAMO U POPULARNOJ SERIJI Anica igra i u njegovom ostvarenju: "Moja junakinja je devojka sa sela"
Foto: Instagram/prvatelevizija, Instagram/lazar.ristovski

TEK JE ZAPOČELA GLUMAČKU KARIJERU

NOVU DEVOJKU LAZARA RISTOVSKOG GLEDAMO U POPULARNOJ SERIJI Anica igra i u njegovom ostvarenju: "Moja junakinja je devojka sa sela"

Pop kultura -

Anica Lazić, glumica i nova devojka Lazara Ristovskog, trenutno igra u popularnoj seriji "Popadija", gde je publika mogla da je vidi u sceni na groblju.

U pomenutoj seriji Anica glumi meštanku koja se na groblju zahvaljuje popu Miletu koji je došao da održi parastos, a potom ga pita za kontakt kako bi dogovorila s njim dolazak na krsnu slavu.

Ova za sada kratka uloga Anice Lazić nije prošla nezapaženo, s obzirom na to da Aničin lik u seriji sa sveštenikom razmenjuje imena naloga na društvenim mrežama, što simbolizuje modernizaciju i digitalizaciju u svim životnim sferama, pa i verskim.

Osim u "Popadiji", Anica glumi i u nastavku serije "Drim tim", gde je glavni glumac i producent upravo Lazar Ristovski.

- Moja junakinja je devojka sa sela koja dolazi u veliki grad, zapošljava se u gigantskoj firmi, govori nekoliko svetskih jezika i želi da uspe u poslovnom svetu. Na snimanju vlada osećaj pravog drim tima. Ova ekipa je sastavljena od nekoliko manjih koje čine jedan savršen tim. Pošto je fudbal uglavnom muški sport, žene moraju da se bore da dođu do izražaja. Ja se konkretno borim, čini mi se, mojim kostimima. Videćete da su zaista upečatljivi toliko da me čak kolege zezaju da sam kao šetajući semafor. Žene su svakako jako važan sastojak i ovog "Drim tima" - izjavila je Anica nedavno povodom snimanja druge sezone serije.

Anica Lazić
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Ristovski je za domaće medije potvrdio vezu s 39 godina mlađom koleginicom, a potom se oglasio i za Kurir, te je na pitanje da li planira da s novom izabranicom stupi u brak dao tajanstven odgovor:

- Ne bih imao više šta tu da dodam, sve je rečeno - kratko je odgovorio.

Kako su preneli domaći mediji, Ristovski i Anica krili su od javnosti vezu gotovo godinu dana, što potvrđuje činjenica da je mlada glumica u decembru prošle godine objavila na Instagramu fotografiju ispod koje je napisala "Volim te, L", što jasno implicira da se odnosi na glumca.

Inače, Lazar Ristovski se prošle godine razveo od supruge Danice nakon 42 godine braka. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija.

Lazar Ristovski, Danica Ristovski
foto: Damir Dervišagić

Par se venčao 1980. godine, a u braku su dobili dva sina, Petra koji je filmski producent i reditelj, i Jovana, koji je završio ekonomiju. Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom ima sina Bogdana.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track