"SNIMALA SAM TRUDNA I PREHLAĐENA" Anđelka Prpić progovorila pet meseci nakon porođaja, pa otkrila TAJNU IMENA svoje ćerke
Foto: Antonio Ahel

evo gde je prvi put čula ime

"SNIMALA SAM TRUDNA I PREHLAĐENA" Anđelka Prpić progovorila pet meseci nakon porođaja, pa otkrila TAJNU IMENA svoje ćerke

Pop kultura -

Glumica Anđelka Prpić je samo pet meseci nakon porođaja istakla fantastičnu liniju, a pažnju je privukao i njen skupi autfit. Ona je bila na predstavljanju knjige „Jedini izlaz” autora Marka Popovića.

Na fotografijama je pozirala sa osmehom od uva do uva i nije ga skidala sa lica do kraja događaja. Tokom večeri i sama Anđelka je iznela nekoliko svojih misli. Nakon toga, Anđelka je gostovala u jednoj emisiji, gde je otkrila kakva je njena ćerka Čarna i kako se nosi sa majčinstvom sada kada ima dvoje dece.

- Začudo, beba spava. Sve je nekako došlo na svoje mesto - rekla je kroz smeh.

- Za ime Čarna sam prvi put čula kroz seriju u kojoj sam igrala "Žene sa Dedinja", setila sam se koliko je to ime zanimljivo. Saznali smo da je dete devojčica, pa smo prošli kroz spisak, imali smo nekoliko opcija... Čarna je zaista lepo ime. Želela sam ime koje nije uobičajeno - otkrila je ona.

- Baš lepo provodimo dane, nije ništa neobično, kao što sve bebe provode vreme sa roditeljima. Pelene, mleko, kupanje, maženje, maženje, gnjavarenje i tako dalje... Imamo novu omiljenu pesmu „Cojle, Manojle“. Ima je, jedro je dete - dodala je Anđelka, potom otkrila da je trudna čak i bolesna glumila.

- Bila sam trudna u seriji! Snimala sam trudna, još na minusu u Beogradu... Trudna i prehlađena!

S obzirom na to da sada ima dete sa prijateljem bivšeg supruga, Anđelka je dobila razne komentare javnosti, ali se na njih ne osvrće i da joj je mišljenje njenog supruga najvažnije.

- Muž, naravno, plus tri drugarice. To je Sveta Trojica, Anastasija Mandić, Maja Noveljić i Marija Kilibarda. Sve su različite, ali od svake pokupim šta mi treba, važno mi je šta kažu - zaključila je.

Inače, glumica je na društvenoj mreži promenila prezime u Stević Žugić jer se nedavno tajno udala za oca svog drugog deteta Marka Žugića. Stević je njeno devojačko prezime, dok je Prpić prezime njenog bivšeg supruga.

Iz prvog braka sa Dariom Prpićem, Anđelka ima sina Jakšu.

Anđelka Prpić, Marko Žugić
foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Anđelka i Dario venčali su se 2011. godine, razveli 2020. godine, a pisalo je da je njihov brak osuđen na propast njegovom ljubomorom. O bliskosti glumice i njenog sadašnjeg supruga Marka Žugića počelo je da se šuška otkako su se zajedno pojavili na premijeri filma „Zlatni dečak”, gde ju je on poljubio u glavu i zagrlio, a ona je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Međutim, njihova veza odmah je naišla na kritike javnosti jer su Marko i Anđelikin bivši suprug Dario prijatelji i kumovi.

- Želim im svu sreću! Ako se venčaju, ja mogu da im budem kum. I da Marko hoće da uzme moje prezime, nemam ništa protiv - Anđelkin bivši suprug nedavno je dao izjavu za srpske medije.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:34

Anđelka Prpić na premijeri filma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track