TEST JE BIO NEGATIVAN, IMALA SAM CIKLUS, A ONDA SAM POD TUŠEM RODILA SINA: Nisam imala pojma da sam trudna, a onda jedne noći...
Foto: Printscreen

NIJE OČEKIVALA

TEST JE BIO NEGATIVAN, IMALA SAM CIKLUS, A ONDA SAM POD TUŠEM RODILA SINA: Nisam imala pojma da sam trudna, a onda jedne noći...

Žena -

Svaka žena verovatno može prepoznati znakove trudnoće. Dimiti Bonet nije izuzetak jer je već imala dvoje dece i dva puta je prolazila kroz trudnoću i porođaj, ali ovoga puta mama zapravo nije imala pojma da je trudna.

Bila je u potpunom šoku nakon što je rodila treće dete, sasvim sama pod tušem. Njena priča je šokantna za mnoge. Bonet je, uprkos svim izgledima, bila zapanjena i bez reči kada je jednog dana osetila iznenadni trud u svojoj kući.

Majka je bukvalno uhvatila glavu novorođenčeta. Ona i njen suprug Džejson prestali su da pokušavaju da dobiju dete nakon što su već imali dvoje dece. Mislila je da se njena težina nagomilala zbog njenog načina života.

Dimiti je takođe imala redovne menstruacije i čak je uradila test na trudnoću nekoliko nedelja pre čudesnog rođenja, a test je bio negativan. Bila je u šoku tokom porođaja.

- Moja težina je varirala ceo život, tako da nisam razmišljala o tome kada sam se ugojila nekoliko kilograma - rekla je ona. Pretpostavila je da se samo malo ugojila, jer ništa nije bilo previše vidljivo.

- Letela sam avionom mesec dana ranije i čak imala rendgen nakon povrede, šest nedelja pre porođaja - dodaje ona. Dakle, prema njenim rečima, zapravo nije imala pojma da nešto nije u redu sve dok nije počela da oseća bolove u stomaku dan pre porođaja.

- Probudila sam se oko jedan ujutru i osećala sam se tako neprijatno. Bilo je kao da stvarno moram da idem u kupatilo. Bol je počeo da se pogoršava, pa sam odlučila da se istuširam da bih se osećala bolje. Nisam htela da budim muža, pa sam ugasila svetlo i istuširala se u mraku, a sledeće čega se sećam je da sam držala bebinu glavu – priseća se Dimiti. Tada su majka i beba otišli ​​u bolnicu. Dečak je dobio ime Harvi Erik Beri Timins, piše Bright Side.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:30

DŽIN BEBA ĆE PRAVO IZ PORODILIŠTA U ŠKOLU Pavle se rodio sa 6,5 kila, iznenadio ceo Gornji Milanovac, doktora i rođenu majku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track