"ŠTA SI TI SVE POSTIGAO DOK ONA NIJE BILA U PLANU" Ristovski briljirao kao DRUG RAJA kad je njegova nova devojka imala godinu dana
Foto: Damir Dervišagić, Instagram/anicalazicofficial, Printscreen

ŠTA JE SVE POSTIGAO U ŽIVOTU

"ŠTA SI TI SVE POSTIGAO DOK ONA NIJE BILA U PLANU" Ristovski briljirao kao DRUG RAJA kad je njegova nova devojka imala godinu dana

Pop kultura -

Proslavljeni glumac Lazar Ristovski (70), koji je ovih dana u žiži javnosti zbog 39 godina mlađe devojke Anice Lazić (31), procvetao je, kao umetnik, tek pošto je na svet dospela njegova sadašnja ljubav. On je 1992, samo godinu dana po njenom rođenju, ostvario jednu od svojih najzapaženijih filmskih uloga - druga Raju u kultnom ostvarenju "Tito i ja" Gorana Markovića.

Naime, kao bomba u javnosti je odjeknula vest da Ristovski ljubi skoro četiri decenije mlađu koleginicu Anicu Lazić, a za medije nije pokušavao ništa da demantuje, već je priznao da uživa u ljubavi:

- Tačno je, Anica i ja smo u vezi. Ne bih ništa više rekao, lepo nam je, hvala na razumevanju.

Nakon ove potvrde javnost se uzburkala, ne zato što se tek nedavno razveo od Danice Ristovski, s kojom je 42 godine bio u braku, pa stupio u odnos s Anicom, već zbog toga što je on pola života proživeo u trenutku kad se ona tek rodila. Ogromna razlika u godinama mnogima je zasmetala, a komentari ispod njihovih fotografija na društvenim mrežama su podeljeni.

"Lazo, da nije malo premlada za tebe", "Čoveče, pa ti si završio i faks, a devojka ti se još nije rodila", "Mislim da je 39 godina velika razlika. Šta si ti sve uradio u svojih 39 godina, dok ona nije bila ni u planu", "Pustite čoveka da uživa", "Zašto se neko ne pita kako Anica može da ima toliko starijeg dečka", bili su samo neki od komentara. Kako se navodi u medijima, Danicu Ristovski je sramota zbog ovoga što radi Lazar, te, prema rečima ljudi s kojima je ona bliska.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Nemanja Nikolić, Instagram/anicalazicofficial

- Danicu je sramota. Nema ona ništa protiv da on ima devojku, ali ona smatra da je ovo bruka za njega, da s ovoliko mladom devojkom izlazi u javnost. Pa, ljudi, ona je godište njegovog sina. I oni su preneraženi ovim što im on servira - kaže izvor blizak Danici, prenosi Srpski Telegraf, a glumica Ljiljana Blagojević otkrila je da se mlada Anica Lazić, u stvari, uopšte i ne bavi glumom, te ju je oštro demantovala na Tviteru.

"Anica Lazić nije glumica, to je njen hobi", bila je stroga Blagojević.

Lazar Ristovski, Jovana Mitić
foto: Printskrin

Inače, Lazar je rođen davne 1952. u Ravnom Selu, u Vojvodini, a do svoje 39. godine, koju je napunio 1991, kada se njegova skoro četiri decenije mlada devojka tek rodila, proživeo je već jedan ispunjen život. a zapažene uloge koje je do 40 godine ostvario, bile su u filmovima "Hajka" iz 1977, "Svetozar Marković" iz 1981, "Igmanski marš" 1983, "Tako se kalio čelik" iz 1988, te "Original falsifikata" iz 1991, a njegove maestralne role u čuvenim ostvarenjima "Tito i ja" (1992), "Podzemlje" (1995), "Balkanska pravila" (1997), i "Bure baruta" (1998), "Belo odelo" (1999), "Bumerang" (2001), "Mali svet" (2003), "Pad u raj" (2004), "San zimske noći" (2004), "Sveti Georgije ubiva aždahu" (2009), "Dnevnik mašinovođe" (2016) i "Kralj Petar Prvi - U slavu Srbije" (2018) usledile su tek pošto je na svet došla i njegova sadašnja emotivna partnerka.

(Kurir.rs/ Srpski Telegraf)

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track