ŠER PRIZNALA DA LI JE UNAJMILA 4 MUŠKARACA DA OTMU NJENOG SINA: Slavna pevačica se konačno oglasila i rekla jedno posle INCIDENTA
Foto: GVK / Bauer Griffin / Profimedia

sve je jasno!

ŠER PRIZNALA DA LI JE UNAJMILA 4 MUŠKARACA DA OTMU NJENOG SINA: Slavna pevačica se konačno oglasila i rekla jedno posle INCIDENTA

Pop kultura -

Šer je negirala navode da je angažovala četvoricu muškaraca da otmu njenog 47-godišnjeg sina iz hotelske sobe u Njujorku.

Pevačica (77) rekla je za Pipl magazin da "glasine nisu tačne" i odbila je da dalje komentariše kada je upitana o incidentu.

Šer
foto: Profimedia

Prošlog meseca su brojni mediji objavili ovu vest uz to da je otuđena supruga njenog sina Ilajdže Blu Olmana iznela tu optužbu u toku njihove brakorazvodne parnice.

Mari King (36), rekla je da je jedan od četvorice muškaraca koji su oteli Olmana rekao da ih je pevačica angažovala. Pokušaj otmice u novembru 2022. dogodio se na godišnjicu braka para kada su pokušavali da "spasu" svoj brak.

Šer je rekla da je incident povezan sa problemima zavisnosti njenog sina.

Šer, Čez Bono
foto: Profimedia

"Patim od problema koji milioni ljudi u Sjedinjenim Državama imaju", rekla je ona za People.

"Ja sam majka. Ovo je moj posao -na ovaj ili onaj način, da pokušam da pomognem svojoj deci. Uradite sve za svoju decu. Kad god možete da im pomognete, samo to uradite jer to je ono što je biti majka.

"Ali to je radost, čak i sa bolom u srcu - uglavnom, kada pomislite na svoju decu, samo se smejete i volite ih, i pokušavate da budete tu za njih."

Šer
foto: Profimedia

Ilajdžin otac je pokojni Greg Olman iz grupe "The Allman Brothers Band". Šer i pokojni muzičar venčali su se 1975. i razveli 1979. godine, piše SkayNews.

Šer ima i starijeg sina, 54-godišnjeg Čeza Bona, kojeg je dobila sa prvim mužem Sonijem Bonom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track