VOLEO JE NAJLEPŠE ŽENE DOMAĆE SCENE: Ljubio Tanju Bošković i Nedu Arnerić, a ona je zauvek osvojila srce ovog poznatog Srbina FOTO
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

svečano

VOLEO JE NAJLEPŠE ŽENE DOMAĆE SCENE: Ljubio Tanju Bošković i Nedu Arnerić, a ona je zauvek osvojila srce ovog poznatog Srbina FOTO

Pop kultura -

Vodeća i višestruko nagrađivana produkcijska kuća Firefly, koja posluje u sastavu kompanije WMG, zvanično je otvorila kompleks najsavremenijih filmskih studija “Firefly Studios".

Firefly, Fajerflaj, filmski studio
foto: Damir Dervišagić

Tim povodom je održano gala veče kome su prisustvovale brojne poznate ličnosti, među njima i Lazar Ristovski s novom devojkom, Nina Janković Dičić sa suprugom Matejom, zatim Jovana Stojiljković i Goran Bogdan, ali i mnogi drugi.

Firefly, Fajerflaj, filmski studio, Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

Tu su se našli i Dejan Karaklajić, srpski filmski i televizijski reditelj i producent, sa suprugom Žanom.

Firefly, Fajerflaj, filmski studio
foto: Damir Dervišagić

Osim po svojim poslovnim uspesima i velikim projektima za koje je zaslužan, Dejan Karaklajić imao je više nego buran ljubavni život.

Njemu je pošlo za rukom da osvoji jedne od najlepših žena našeg domaćeg glumišta, Tanju Bošković i Nedu Arnerić.

S Nedom se, prema jednoj teoriji, sreo na snimanju "Užičke republike", a po drugoj, upoznali su se kada je ona imala 21 godinu i već bila slavna. Ostali su prijatelji nakon razvoda, a kasnije je Neda uplovila u brak sa Miloradom Meštrovićem. O Nedi je uvek govorio sve najlepše, kao i da je bila izuzetno važna žena u njegovom životu.

Neda Arnerić, Dejan Karaklajić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

- S njom sam bio u braku gotovo tri godine. Ona je divna žena i jedna od malobrojnih koja nema ni trunku sujete. I danas mi je izuzetno dobar prijatelj i redovno se čujemo telefonom - ispričao je jednom prilikom o Nedi, koja više nije među nama, i dodao:

- Zanimljivo je da je Neda rođena istog dana kada i moja mama, kao i baka. Ispostavilo se da su tri veoma važne osobe u mom životu rođene na isti dan. Njih tri su se obožavale i posle našeg razvoda, Neda ih je obilazila i dolazila s njima da se druži.

Dejan je bio u braku i sa manekenkom Majom Štajner, a sa glumicom Tanjom Bošković dobio je ćerku Lanu, koja se bavi glumom, i sina Đorđa, koji je završio studije političkih nauka.

Dejan Karaklajić, Serija Tajna vinove loze
foto: Nemanja Nikolić

- Bio je duhovit jedan čovek koga sam obožavala, a koji me je ostavio, i koji je rekao: "Ne vredi, ti si udata za pozorište" - ispričala je Tanja jednom prilikom.

Dejan je čuven i po vezi sa nekadašnjom Mis sveta i devojkom koja je krasila naslovnicu Plejboja, Ingeborg Sorensen.

- Godinu dana bili smo u vezi, a onda smo ostali prijatelji, pa nešto kasnije i poslovni partneri. Dvadeset godina radili smo zajedno. Dok smo realizovali zajedničke projekte, upoznao sam njenu rođaku Hajdi, s kojom sam se kasnije oženio. Ona je bila razlog moje selidbe iz Amerike u Norvešku - rekao je Dejan u jednom intervjuu.

sekta, Žana Karaklajić
foto: Kurir televizija

Nakon toga, stupio je u brak s novinarkom Žanom Karaklajić. Ona je i prevodilac i autorka emisije "Inspiracija dana, inspiracija noći". Školovala se u Alžiru i Francuskoj, živela je u Parizu i Los Anđelesu.

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track