ONA JE PRAVA RATNICA: Zvezda 90-tih ogromna je podrška slavnoj glumici koja se bori sa OPAKOM BOLEŠĆU, pa otkrila koliko joj znači
Foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

otkrila ohrabrujuće vesti

ONA JE PRAVA RATNICA: Zvezda 90-tih ogromna je podrška slavnoj glumici koja se bori sa OPAKOM BOLEŠĆU, pa otkrila koliko joj znači

Pop kultura -

Sara Mišel Gelar otkrila je ohrabrujuće vesti o svojoj prijateljici "ratnici" Šenon Doerti i njenoj borbi s rakom.

- Ona je neverovatna - rekla je zvezda serije "Bafi, ubica vampira" za Access Hollywood i dodala kako je "prava ratnica jer živi svaki dan i bori se".

Gelar je dodala da "ima uspona i padova i ima dana koji su teži od drugih, a ima i dana koji su joj lagani". Doerti, kojoj je prvi put dijagnostikovan rak dojke 2015. godine, u junu je otkrila da se bolest proširila na njen mozak. Tada je 52-godišnja glumica, poznata po seriji "Beverli Hils,", podelila video na kojem leži u bolničkom krevetu pre operacije.

Sara Mišel Gelar
foto: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

- Imala sam tumor u glavi koji su hteli da uklone i naprave biopsiju. Pokušavam da budem hrabra, ali sam skamenjena. Strah me preplavio - napisala je u opisu.

- Uplašena je od svih mogućih loših ishoda, zabrinuta zbog napuštanja mame i kako će to uticati na nju. Bojim se da nakon operacije više neću biti ja - rekla je Doerti.

Nedavno je Doerti govorila o svojoj borbi s rakom tokom pojavljivanja na "90s Conu" u septembru, rekavši okupljenima da "stalno plače", prenosi Page Six.

Šenon Doerti
foto: Printscreen YouTube

- Vodim bitku za svoj život, svaki dan - dodala je. Uprkos tome što su je ubrzo preplavile emocije, glumica je uključila malo humora u svoj govor, našalivši se na račun svog nedavnog razvoda od trećeg supruga, Kurta Isvarienka. Bivši par objavio je da se rastaje u aprilu nakon 11 godina braka.

Šenon Doerti
foto: Instagram/theshando

- Moja druga profesija su veridbe, brakovi i razvodi, i to mi jako dobro ide - našalila se.

U međuvremenu, 46-godišnja Gelar je stalno uz Doerti. Još 2016. godine je podelila zajednički selfi s glumicom i nazvala je "muzom".

Sara Mišel Gelar
foto: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

- Uvek sam govorila da je ona jedna od najodanijih prijateljica koje sam ikada poznavala, a sada, dok se suočava s najtežim putovanjem u svom životu, deli ga u nadi da će pomoći drugim ljudima koji prolaze kroz istu borbu - stoji uz fotografiju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track