NAJINTIMNIJE DELOVE TELA SAKRILA SAMO ŠKOLJKICAMA: Njene vrele obline u skandaloznom kupaćem PROTRESLE društvene mreže (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OTKRILA PREVIŠE

NAJINTIMNIJE DELOVE TELA SAKRILA SAMO ŠKOLJKICAMA: Njene vrele obline u skandaloznom kupaćem PROTRESLE društvene mreže (FOTO)

Pop kultura -

Mlada britanska manekenka Demi Rouz jedna je od najpoznatijih mladih devojaka na svetu koja se nije proslavila svojom visinom i mršavom figurom već raskošnim oblinama. Svoje grudi i zadnjicu retko kojim odevnim predmetom može da sakrije, a sad je novim nesvakidašnjim outfitom sve ostavila bez daha.

Naime, Demi Rouz je pozirala u moru, a najintimnije delove na svojim grudima sakrila je školjkama. Gaćice boje kože jedva da si vidljive, a telo je ukrasila neobičnim detaljem napravljenim od perlica. Na Instagramu je prati 20 miliona vernih obožavatelja, a svojom pojavom na plažama uvek privuče i objektive paparaca.

Podsetimo, Demi je proslavila avantura s reperom Tajgom nakon čega je nastavila da privlačiti pažnju fotografijama na kojima su njene obline u prvome planu.

Rouz je krajem 2018. godine preminuo otac, a samo sedam meseci kasnije morala je da se oprosti i od majke Kristine.

Često je pričala kako se sa svime nosila, a u jednom od intervjua progovorila je i o vršnjačkom nasilju kada joj je bilo 14 godina. Istakla je da su je maltretirali u školi, zbog čega je većinu vremena provodila na internetu.

Iako je vremenom naučila kako se da se nosi sa ružnim komentarima, atraktivna Britanka za kojom uzdišu muškarci širom sveta priznaje kako i danas ima situacija u kojima joj nedostaje samopouzdanja.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track