"JOŠ UVEK SE SEĆAM BOLA, BILO JE NEPODNOŠLJIVO" Stravični detalji abortusa Britni Spirs: "Džastin mi je dao PILULE, vrištala sam"
Foto: TOM MIHALEK / AFP / Profimedia

SVE JE ISKRENO REKAO

"JOŠ UVEK SE SEĆAM BOLA, BILO JE NEPODNOŠLJIVO" Stravični detalji abortusa Britni Spirs: "Džastin mi je dao PILULE, vrištala sam"

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs (41) objavila je memoare pod nazivom 'Žena u meni'. Osim što je u njima otkrila kako je zatrudnela i prekinula trudnoću tokom veze sa Džastinom Timberlejkom (42), sada je pojasnila da joj je on predložio da pije tablete za prekid trudnoće.

Britni je tada imala 19 godina. Objasnila je kako se podvrgla zahvatu u domu u kojem su njih dvoje tada živeli zajedno, u očajničkom pokušaju da sve ostane u potpunoj tajnosti. Podsećajući se na proceduru, Britni je fizičku bol opisala kao "nepodnošljivu", prenosi Dejli mejl. Objasnila je kako je Džastin predložio da uzme pilule.

Britni Spirs
foto: Instagram/britneyspears

- Možda malo boli, ali bićeš dobro - rekao joj je tada, a ona je nakon što ih je popila dobila grčeve u stomaku.

- Otišla sam u kupatilo i ostala tamo satima. Nastavila sam da plačem i vrištim dok se sve nije završilo. Ne sećam se kako se završilo, ali sećam se, 20 godina kasnije, bola i straha – navela je poznata muzičarka u svojim memoarima.

Pevačica je otkrila da se na ovo odlučila jer otac deteta, zvezda dečačkog benda 'NSYNC, nije bio spreman za dete. Mislio je da su sa 19 godina oboje premladi. Njih dvoje su bili u medijski eksponiranoj vezi od 1999. do 2002. godine, a Britni je detaljno opisala trenutak kada je krajem 2000. ostala u drugom stanju.

Džastin Timberlejk, Britni Spirs
foto: Profimedia

- Bilo je iznenađenje, ali za mene nije bila tragedija. Toliko sam volela Džastina. Očekivala sam da ćemo jednog dana osnovati porodicu. Ovo se dogodilo mnogo ranije nego što sam mislila. Rekao mi je da nismo spremni da imamo dete, da smo premladi. Siguran sam da će me ljudi mrzeti zbog ovoga, ali pristala sam da ne rađam. Ne znam da li je to bila ispravna odluka... Da sam je sama donela, nikada to ne bih uradila - napisala je pevačica i dodala da je vaspitana da 'ne abortira' iz verskih razloga.

Pevačica je kasnije u braku sa Kevinom Federlajnom, bivšim Džastinovim rezervnim plesačem, dobila dva sina, dok je njen bivši sa suprugom, američkom glumicom Džesikom Bil, dobio i sinove Sajlasa (8) i Fineasa (3).

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track