DO JUČE GRLILA PRINCA, SAD SE OPET VRATILA SVOM VREMEŠNOM PARTNERU: Al Paćino i njegova 54 godine mlađa devojka UŽIVALI na dejtu
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

nisu raskinuli

DO JUČE GRLILA PRINCA, SAD SE OPET VRATILA SVOM VREMEŠNOM PARTNERU: Al Paćino i njegova 54 godine mlađa devojka UŽIVALI na dejtu

Pop kultura -

Glumac Al Paćino (83) i njegova devojka Nur Alfalah (29) opovrgli su tračeve o njihovom raskidu jer su uhvaćeni kako idu zajedno na sastanak u Los Anđelesu. Glumac i producentkinja za svoj večernji dejt odabrali su italijanski restoran Pace. Samo nekoliko dana ranije Nur je viđena kako je na dejtu s princom Aleksanderom von Furstenbergerom.

Nur je u junu rodila sina Romana, a navodno je podnela zahtev za samostalno starateljstvo nad njim. Producentkinja je podnela zahtev na Vrhovnom sudu u Los Anđelesu u kojem traži razumne posete i da Paćino ima „zajedničko zakonsko starateljstvo”.

Al Paćino
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, svim tim glasinama par je prkosio na romantičnom druženju. Nur je hodala ispred holivudske ikone. Obukla se ležerno za tu priliku i nosila crne pantalone i kožnu jaknu, a Al Paćino se ogrnuo crnim kaputom i stavio sunčane naočare.

„Al i Nur zajedno su se dogovorili u vezi njihovog deteta Romana. Zajedno su. Nisu raskinuli”, rekao je izvor za Daily Mail.

Nekoliko dana ranije Nur je izašla na ručak s princem Aleksanderom von Furstenbergom, sinom legendarne modne dizajnerke Dijane von Furstenberg i princa Egona von Furstenberga. Dvojac je ručao u E. Baldiju, a viđeni su kako se grle i dodiruju.

aL pAĆINO
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nur i Al započeli su vezu u aprilu 2022., a oskarovcu navodno nije smetala njihova razlika od 54 godine, a i producentkinja inače voli starije muškarce. Ranije je izlazila s Mikom Džegerom koji je 51 godinu stariji od nje. Ranije ove godine potvrđeno je da Al i Nur očekuju svoje prvo dete, a u junu je njihov sin Roman rođen u Cedar‘s Sinai bolnici u Los Anđelesu.

Al Paćino, Nur Alfala
foto: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Potvrđujem da su Al Paćino i Nur Alfalah dobili sina imena Roman Paćino”, rekao je predstavnik glumca u to vreme za medije, piše Mirror.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track