JAVNO PRIZNALA DA JE PREVARILA MUŽA SA SPORTISTOM KOJI JE KASNIJE POSTAO ŽENA: Majka čuvene starlete htela da PROPADNE U ZEMLJU
Foto: Rojters

PRIZNALA AFERU

JAVNO PRIZNALA DA JE PREVARILA MUŽA SA SPORTISTOM KOJI JE KASNIJE POSTAO ŽENA: Majka čuvene starlete htela da PROPADNE U ZEMLJU

Pop kultura -

O njoj se govori kao o ženi koja je odigrala ključnu ulogu u kreiranju čuvenog rijalitija koji je promenio život njene porodice, doneo im ogromno bogatstvo i kasnije promenio karijere nje i njenih ćerki iz korena. U novoj epizodi gledane emisije govorila je o tome kako je prevarila supruga. Pitanje joj je postavila ćerka.

U epizodi rijalitija "The Kardashians" Kris Džener odgovorila je na pitanje ćerke Kloi Kardašijan koju je zanimalo zašto je njena majka prevarila njenog pokojnog oca Roberta Kardašijana.

Kris Džener
foto: Printsreen/Youtube

"O čemu si razmišljala kada si ga varala? Radila si to sa mojim ocem, imala četvoro dece, porodicu? Da, znam da si bila jako mlada?", da si bio jako mlad...", pitala je Kloi Kardašijan Kris Džener.

Pitanja su bila više nego neprijatna. Kris je rekla da je bila "mlada i glupa" i da se radilo zapravo o tome da nije shvatala posledice svojih postupaka.

Kris Džener
foto: Profimedia

Kris Džener je u braku sa advokatom Robertom Kardašijanom starijim bila od 1978. do 1991. godine. U tom braku dobila je ćerke Kim koja je postala najpoznatija starleta na svetu, Kloi i Kortni i sina Roberta mlađeg.

Kris je supruga varala sa olimpijskim šampionom Brusom Dženerom, kog je upoznala 1990. On je 2015. javno istupio kao transrodna osoba, rekao je da ga od tada zovu Kejtlin Džener i da je promenio pol.

Brus Džener, Kris Džener
foto: Ap

Majka Kim Kardašijan je 2014. okončala drugi brak.

"Ali što moj tata nije radio pa si požeela da to potražiš na nekom drugom mestu?", nastavila je da ispituje majku Kloi Kardašijan.

"Ne znam jer je on bio tako sjajan suprug i tako sjajan tata, i mislim da sam upala u situaciju da sam mislila da je trava zelenija negdje drugde i napravila sam veliku grešku. Zbog toga najviše žalim u životu", poručila je Kris Džener.

Kejtlin Džener
foto: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nastavila je: "Nisam ponosna zbog načina na koji sam se ponašala tada, ali znate šta? Sve se dešava sa razlogom. Stvarno živim svoj život misleći da Bog ima plan, a da se cela ta stvar nije dogodila, nikada ne bi bilo Kendal i Kajli. Kad sam se razvela, Robert i ja postali smo najbolji prijatelji. Celi dan smo razgovarali telefonom, pomagali jedno drugome i toliko mi je bilo žao. Pomislila sam: "O čemu li sam mislial?", piše Page six.

Kejtlin Džener izjavila je ranije da više ne priča sa Kris Džener.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track