"TA ŽENA JE TRESKALA GRUDIMA, A DŽASTIN JOJ JE PEVAO": Potresena Britni svedočila GROZNOJ SCENI! Imala sam napad panike (FOTO)
Foto: Profimedia

cure novi detalji

"TA ŽENA JE TRESKALA GRUDIMA, A DŽASTIN JOJ JE PEVAO": Potresena Britni svedočila GROZNOJ SCENI! Imala sam napad panike (FOTO)

Pop kultura -

Britni Spirs se prisetila kako se osećala kad je naletela na svog bivšeg dečka Džastina Timberlejka iza bine na dodeli MTV Video Music Awardsa 2007. godine.

"Imala sam napad panike"

"Prošlo je dosta vremena otkako sam ga videla. U njegovom svetu sve je bilo sjajno. Bio je na vrhuncu svoje karijere u svakom pogledu. Imala sam napad panike. Nisam dovoljno vežbala. Mrzela sam način na koji sam izgledala. Znala sam da će biti loše", piše princeza popa u svojim novim memoarima "Žena u meni", koji su se u knjižarama pojavili u utorak.

Spirs je trebala da izvede svoju pesmu "Gimme More" na dodeli nagrada nakon niza ličnih problema koji su dospeli na naslovne, uključujući njen razvod s Kevinom Federlajnom i zloglasni incident s brijanjem glave. Međutim, dobitnica Gremija se seća da nije htela da izađe na binu jer iza scene "ništa nije išlo kako treba".

Britni Spirs
foto: Profimedia

"Postojao je problem s mojim kostimom i s ekstenzijama za kosu. Nisam spavala noć pre. Vrtelo mi se u glavi. Prošlo je manje od godinu dana otkako sam rodila drugo dete u dve godine, ali svi su se ponašali kao da je to što nemam trbušne mišiće uvredljivo. Nisam mogla verovati da ću morati izaći na binu osećajući se onako kako se osećam", opisala je Britni kako se osećala.

Kritičari je osudili

Nakon njenog nastupa, kritičari su osudili njen izgled, lošu koreografiju i pomicanje usana. "Otišla sam tamo i učinila najbolje što sam mogla u tom trenutku, što je - da, naravno - bilo daleko od mojih najboljih performansa u nekom drugom vremenu. Mogla sam se videti na videu u celoj dvorani dok sam nastupala - bilo je kao da se gledam u ogledalu", napisala je pevačica.

Britni Spris
foto: Printskrin/Instagram

Nije pomoglo ni to što je Timberlejk bio zvezda večeri, odneo je kući nagrade uključujući onu za muškog izvođača godine i imao izvrstan nastup s Timbelendom, Neli Furtado i drugim umetnicima. "Džastin je klizio niz pistu. Koketirao je s devojkama u publici, uključujući jednu koja se okrenula i izvila leđa te treskala grudima dok joj je pevao", opisala je scenu.

Britni Spirs, Džastin Timberlejk
foto: Reuters, AP

U svojoj knjizi 41-godišnja Britni otkriva da je zatrudnela tokom veze s Timberlejkom, ali je pobacila jer on nije hteo biti otac. Pevačica je potvrdila dugogodišnje glasine da je prevarila Džastina s njihovim zajedničkim koreografom Vejdom Robsonom, ali tek nakon što ju je Timberlejk navodno nekoliko puta prevario, piše PageSix.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track