NEKAD NIJE VOLELA SVOJE TELO, A SAD JE RASPAMETILA FOTKAMA U BIKINIJU: Cela plaža je gledala u Saru i njenu izvajanu figuru (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

IZGLEDA ZANOSNO

NEKAD NIJE VOLELA SVOJE TELO, A SAD JE RASPAMETILA FOTKAMA U BIKINIJU: Cela plaža je gledala u Saru i njenu izvajanu figuru (FOTO)

Pop kultura -

Portugalska manekenka Sara Sampaio bila je prava senzacija na obali San Kristobala, gde uživa u jesenjem odmoru, a fotografijama se i sama pohvalila na svom profilu na Instagramu.

32-godišnja Sara pozirala je za društvene mreže u crnom bikiniju, a do izražaja je i te kako došla i njena prirodna lepota koja joj je donela status svetske zvezde.

"Čarobno", napisala je Sara uz objavu.

Manekenka od prvih dana uspešne karijere mami uzdahe, a u nedavnom intervjuu za Elle, priznala je kako često teško nalazi motivaciju da se održi u top formi.

"Napravila sam teretanu u svojoj kući, ali jako je teško steći snagu volje za vežbanje kad sam sama. Lični trener mi samo pomaže da dignem guzicu s kauča", rekla je tada.

Sampaio je takođe govorila o tome kako je tokom godina naučila da voli svoje telo.

"Stvarno sam naučila da svoje telo shvatim i cenim onakvim kakvo jeste; volim sebe ako se ugojim, volim ako smršam. Svi smo mi ljudska bića, menjamo se, ali nekada sam bila jako stroga prema sebi", priznala je Sara.

Sara Sampaio, model, Viktorijin anđeo
foto: Printskrin/Instagram

Nažalost njenih muških obožavatelja, Sara je prema pisanju stranih medija u vezi sa sinom legendarnog glumca Džeka Nikolsona, Rejom, a poslednji put su zajedno fotografisani u avgustu.

Sara je dosad ostvarila uspešnu modnu karijeru, a najpoznatija je po tome što je Viktorijin anđeo, a uz to je ambasadorka Armanija i drugih modnih kuća, te je bila prvi portugalski model u Sports Illustrated Swimsuit Issueu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja