"IZGUBILI SU BRATA" Glumci iz "Prijatelja" OČAJNI zbog smrti Metjua Perija, a ovako će ODATI POČAST voljenom Čendleru (FOTO)
Foto: Profimedia

SLOMLJENI

"IZGUBILI SU BRATA" Glumci iz "Prijatelja" OČAJNI zbog smrti Metjua Perija, a ovako će ODATI POČAST voljenom Čendleru (FOTO)

Pop kultura -

Prijatelj Lise Kurdrou, koja je u sitkomu "Prijatelji" glumila Fibi Bufe oglasio se i otkrio da je glumica jako teško podnela smrt glumca Metjua Perija i da planira da udomi njegovog psa.

Lisa Kudrou, Prijatelji
foto: Printscreen/Youtube

Izvor je zatim za Page six ispričao kako tragediju podnosi petorka iz kultne televizijske priče.

Metju Peri glumio je u "Prijateljima" uz "Dženifer Aniston, Kortni Koks, Dejvida Švimera, Kortni Koks i Meta Leblanka. Pomenuti glumci spremaju se da objave zajedničko saopštenje povodom smrti prijatelja, koji je pronađen mrtav juče na svom imanju u Los Anđelesu.

Metju Peri, Kortni koks, Dženifer Aniston, Prijatelji
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

"Teško im je zbog gubitka brata, jer Meti je bio njihov brat. To je jednostavno poražavajuće", ispričao je izvor.

Serija, koja se prikazivala 10 sezona od 1994. do 2004, mnogo je značila za karijere svih šest glavnih glumaca.

"Cela glumačka ekipa bila je bliska, slomljeni su, jer su bili zajedno u najboljim i najgorim trenucima", poručio je insajder.

Prijatelji
foto: Profimedia

Metju Peri, koji se borio sa zavisnošću od droge i alkoholizma, naročito je ostao blizak sa Dženifer Aniston nakon snimanja serije.

Ona je bila ta koja je najviše reagovala. Znate, stvarno sam joj zahvalan na tome”, rekao je Metju Peri 2022. Dajan Sojer. Glumac je u svojim memoarima iz 2022. “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” otkrio da je Aniston bila ta koja se suočila sa njim kada je njegova zloupotreba supstanci postala očigledna njegovim ostalim kolegama iz serije.

Dženifer Aniston, Metju Peri
foto: HBO Max / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, Metju Peri pronađen je mrtav u đakuziju, sumnja se da se utopio, čekaju se nalazi obdukcije i toksikoloških analiza. Na mestu tragedije nisu pronađeni droga ili tragovi nasilja, ali jesu lekovi poput antidepresiva i onih za lečenje opstruktivne plužne bolesti koji se izdaju na recept, rekao je izvor za TMZ.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track