OTIŠAO DA KUPI KORE ZA PITU NA AKCIJI, PA POSTAO LOTO MILIONER: U ponedeljak je ustao U ZORU i napravio ŠOK POTEZ (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

SVAKA ČAST

OTIŠAO DA KUPI KORE ZA PITU NA AKCIJI, PA POSTAO LOTO MILIONER: U ponedeljak je ustao U ZORU i napravio ŠOK POTEZ (VIDEO)

Zanimljivosti -

Šta biste prvo uradili da dobijete na lutriji? Mnogi bi gotovo sigurno dali otkaz na poslu, ali ne i Pjer Ričer, koji je zaista dobio na lotu i u ponedeljak se probudio u 4.30 ujutru da bi otišao na posao.

60-godišnjak iz Kvebeka godinama radi kao vozač i menadžer otpreme u jednoj firmi i nije želeo da ostavi svoje kolege na cedilu, čak ni nakon što je osvojio 50 miliona kanadskih dolara.

"Ne mogu da ih ostavim same, na cedilu. Bez mene odeljenje ne bi funkcionisalo", rekao je novinarima skromni Pjer. Priznao je i da nema veliku platu, ali mu je svejedno nezamislivo da napusti kolege i firmu.

Dodao je da će razmisliti još nekoliko nedelja, ali da nema nameru da se povuče s posla. Od dobitka će kupiti novi automobil i kuću.

San mu je, kaže, da pokosi travnjak ispred svoje kuće. "I to je otprilike to", zaključio je ovaj srećni Kanađanin, koji je listić uplatio sasvim slučajno - s ćerkom je otišao po kore za pitu za koje je čuo da su na akciji pa usput uplatio i listić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

26:12

KVIZ-S06-EP19

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track