KEJT MIDLTON IMA SAVRŠENU LINIJU, A EVO KAKO JE ODRŽAVA: Princeza jako brine o hrani koju unosi u sebe i uvek bira zdravo!
Foto: Profimedia

evo šta jede

KEJT MIDLTON IMA SAVRŠENU LINIJU, A EVO KAKO JE ODRŽAVA: Princeza jako brine o hrani koju unosi u sebe i uvek bira zdravo!

Pop kultura -

Buduća britanska kraljica Kejt Midlton ponosna je na svoju vitku figuru, a strani mediji saznali su detalje njene ishrane. Iako ima pri ruci veliko osoblje, uključujući profesionalne kuvare, veruje se da Kejt uživa u kuvanju sama i pripremanju obroka za svoju porodicu.

Pre nekoliko godina, Kejt se našalila da je Vilijam 'morao da trpi njeno kuvanje', na šta se on našalio: 'To je razlog zašto sam tako mršav.'

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanski mediji pišu da je njena ishrana bogata voćem i povrćem, kao i zdravim grickalicama, a pisalo je i da je sledila Danken dijetu koja se zasniva na ograničavanju ugljenih hidrata i konzumiranju više proteina, povrća i zdravih masti kako bi izgubila višak kilograma nakon porođaja.

Doručak

Kejt, piše Mirror, pije smutije ujutru i popodne. Njen smuti se sastoji od spiruline, kelja, mače, spanaća, rimske salate, korijandera i borovnice.

Ručak

Usred dana, Kejt voli da jede salatu i činiju voća. Ona takođe pokušava da jede hranu koja će biti dobra za njenu kožu, a to su lubenica, godži bobice, gazpaćo (španska hladna supa od povrća), tabouleh (libanska salata od bulgura), ceviče (portugalsko jelo od ribe ili morskih plodova).

Kejt Midlton
foto: Profimedia

- Kejt već ima savršenu liniju, ali njen cilj je da ima savršeno blistavu kožu - otkrio je britanskim medijima izvor blizak njoj.

Večera

Kada je u pitanju večera, kraljevska porodica je prilično tradicionalna. Vilijam najviše voli pečenu piletinu, a Kejt kari i supe. Grickalice Kejt se, kao i svi, ponekad zasladi, ali umesto da posegne za čokoladom, ima zdraviju alternativu. Mirror piše da voli bobice pomešane u bademovo mleko.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track