SLAVNA GLUMICA OBJAVILA POSLEDNJU PREPISKU S METJUOM PERIJEM! Uputio joj reči koje slamaju srca (FOTO)
Foto: Printscreen

NEUTEŠNA

SLAVNA GLUMICA OBJAVILA POSLEDNJU PREPISKU S METJUOM PERIJEM! Uputio joj reči koje slamaju srca (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Ajon Skaj podelila je srceparajuće poslednje tekstualne poruke koje je dobila od Metjua Perija samo dve nedelje pre njegove smrti. Metju Peri, 54, tragično je preminu subotu u svojoj kući u Los Anđelesu od utapanja u hidromasažnoj kadi.

U objavi na Instagramu, Skaj se prisetila svog rada zajedno sa pokojniv Riverom Finiksom u filmu "Noć u životu Džimija Rirdona" iz 1988. godine, koji je obeležio Perijev debi u svetu filma. 54-godišnja zvezda postavila je staru fotografiju sebe i Metjua Perija, zajedno sa njihovom razmenom teksta, a takođe je izrazila svoju duboku tugu zbog njegove smrti uz natpis: „Veoma sam tužna. Volela sam ovog tipa.'

U njihovoj poslednjoj razmeni tekstualnih poruka, Peri je 15. oktobra poslao iskrenu poruku glumici, navodeći: „Zdravo! Nadam se da je sve dobro. Meditirao sam i na radiju je počela da svira 'In your Eyes' i odmah sam se setio tebe i toga koliko si lepa. Nadam se da si dobro i da si srećna. Sedim sam u kući i odjednom ti si pored mene", napisao joj je Metju.

Glumica je bila oduševljena ovom porukom, i time što je se Metju setio, uz odgovor da uvek uživala u njihovom zajedničkom vremenu.

Podsetimo, pretpostavlja se da se glumac Metju Peri utopio u đakuziju, prvi rezultati autopsije nisu razotkrili uzrok smrti. Čekaju se rezultati toksikološke analize. To može potrajati nedeljama. Telo glumca predato je porodici kako bi se počelo sa organizacijom sahrane, preneo je TMZ.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track