DANICA RISTOVSKI U PROVODU: Razvela se od našeg legendarnog glumca koji je našao mlađu, a ona uživa u društvu ovih MOMAKA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

nova mladost

DANICA RISTOVSKI U PROVODU: Razvela se od našeg legendarnog glumca koji je našao mlađu, a ona uživa u društvu ovih MOMAKA (FOTO)

Pop kultura -

Naša poznata glumica Danica Ristovski nakon razvoda od Lazar Ristovskog živi život punim plućima.

Danica Ristovski
foto: Dragana Udovičić

Danica je sinoć s prijateljicama izašla u pozorište. Glumica je došla da pogleda izvođenje komada "Stranci u noći" rediteljke Slađane Kilibarde, kojom je otvoren festival Naši dani. Dugim aplauzom i ovacijama publika je pozdravila glumce Narodnog pozorišta Republike Srpske. Drama "Crna kutija" Ane Đorđević, koja ga je pisala po uzoru na italijanski film "Potpuni stranci", igra se već nekoliko godina na kartu više u Beogradu, a u čitanju u režiji Slađane Kilibarde, dobila je nove scene i lik ćerke.

Stefan Radonjić i Rok Radiša
Stefan Radonjić i Rok Radišafoto: Dragana Udovičić

Nakon predstave Danica je otišla u bife. Veče je provela u društvu mladih kolega Stefana Radonjića i Roka Radiše, koji su joj partneri u sapunici "Zakopane tajne".

Lazar Ristovski, Anica Lazić, Danica Ristovski
foto: Damir Dervišagić, Instagram/anicalazicofficial

Podsetimo, u februaru prošle godine kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da se glumački par Lazar i Danica Ristovski razvode nakon 42 godine braka, a glumica se ovim povodom nije javno oglašavala, dok je njen bivši suprug u intervjuu istakao da je to za njega bolna tema. Ristovski je nedavno potvrdio da je u vezi sa Anicom Lazić, ali je istakao da razvod nema nikave veze sa njegovim razvodom od Danice.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track