"TO JE BILA VIŠA SILA" Oglasio se glumac koji se ZAKUCAO U ZID PICERIJE, evo kako se oseća posle saobraćajke
Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA /, LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

MOGLO JE DA BUDE FATALNO

"TO JE BILA VIŠA SILA" Oglasio se glumac koji se ZAKUCAO U ZID PICERIJE, evo kako se oseća posle saobraćajke

Pop kultura -

Zvezda serije "Naslednici" (Succession), Alan Rak, rekao je juče da je dobro nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila u utorak kada se svojim vozilom, Rivian kamionom, zabio u piceriju, prenosi TMZ. Na svu sreću, poznati glumac prošao bez puno ogrebotina.

Rekao je da to što nije poginuo u toj saobraćajnoj nezgodi može biti samo delo "više sile". Iako malo otežano hoda, 67-godišnji glumac je objasnio da to nije posledica nesreće koja se dogodila, već znak njegove starosti.

Alan Rak
foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Hvala Bogu što niko nije poginuo u nesreći", rekao je glumac poznate serije "Naslednici" koja je počela da se emituje 2018. godine i sada se završila nakon četiri sezone. Izvori TMZ-a rekli su da je povređeno dvoje ljudi, ali da su stabilno i pri svesti, te da će biti u redu.

Alan Rak
foto: Filmsbyjosh / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Fanovi scenu nesreće uspoređuju s onom u filmu "Slobodni dan Ferrisa Buellera" u kojoj Rak igra Kamerona Frajija. Iako je nedugo prošlo od automobilske nezgode, Raka to ne sprečava da vozi druge automobile pa su ga fotografi ovoga puta videli u Nissanu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:17

KOLIKA JE POSLEDICA I ŠTETA SUPERĆELIJSKE OLUJE? Nadležni: Ovakvo nešto se ne pamti, potrebno 10 dana da se otkloni nezgoda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track