OČUH METJUA PERIJA PRVI PUT U JAVNOSTI: Njegov izraz lica otkrio je sve, a ovo je TAJNA o njihovom odnosu pre smrti glumca
Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

tuga

OČUH METJUA PERIJA PRVI PUT U JAVNOSTI: Njegov izraz lica otkrio je sve, a ovo je TAJNA o njihovom odnosu pre smrti glumca

Pop kultura -

Očuh Metjua Perija Kit Morison primećen je juče u Los Anđelesu, obavljao je kupovinu u jednoj prodavnici, izaz njegovog lica rekao je više nego dovoljno.

Šta se zna o odnosu koji je spajao slavnog glumca i Morisona?

Kit Morison viđen je na imanju Metjua Perija nakon što se pojavila vest da je glumac preminuo. Bio je potpuno skrhan zbog tragičnog događaja.

Kit Morison
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Morison je oženjen Suzan Peri sa kojom je dobio četoro dece. Suzan je sina Metjua Perija dobila sa bivšim glumcem, Džonom Benetom Perijem, koji ima ćerku iz drugog braka.

Metju Peri je u svojim memoarima iz 2022. “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” pisao o tome kako je nakon razvoda roditelja živeo na relaciji između Montreala i Los Anđelesa. “Proveo sam mnogo vremena sam”, rekao je ističući da se preselio s Velikog belog severa u LA sa svojim ocem, kada je imao 15 godina.

Kit Morison
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Majka Metjua Perija radila za kanadskog premijera

Suzan Peri rastala se od Džona Perija pre prvog rođendana njihovog sina Metjua. Ona je stručnjak za komunikacije. Bavila se novinarstvom, radila je kao savetnica za odnose sa javnošću kanadskog premijera Džastina Trudoa, a onda se usredsredila na političko savetovanje.

Kit Morison
foto: Stoianov/spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Metju Peri je pohađao istu školu u koju je išao i Džastin Trudo koji se ovim rečima oprostio od školskog druga.

Suzan Peri udala se za Kita Morisona 1981. godine.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track