LAZAR I DANICA RISTOVSKI PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI POSLE VESTI O GLUMČEVOJ VEZI SA 39 GODINA MLAĐOM: Evo gde su viđeni (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

sve je jasno

LAZAR I DANICA RISTOVSKI PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI POSLE VESTI O GLUMČEVOJ VEZI SA 39 GODINA MLAĐOM: Evo gde su viđeni (FOTO)

Pop kultura -

Glumački par Lazar i Danica Ristovski razveli su se prošle godine posle 42 godine zajedničkog života i braka u kome su dobili dvojicu sinova, Jovana i Petra.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

Ova vest je šokirala javnost, a glumac je rekao da je razlog za krah braka nedostatak ljubavi.

- Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od 40 godina - rekao je Ristovski.

serija Tunel
foto: TAG media

Nedavno je objavljena još šokantnija vest, a to je da je Lazar u vezi sa 39 godina mlađom koleginicom Anitom Lazić. Kako su preneli mediji, ovo je posebno zasmetalo njegovoj bivšoj suprugi Danici.

- Danica se i pojedinim kolegama sa seta serije požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromituje u javnosti. Rekla je i da treba da ga bude sramota zbog svega, zbog njihove dece koja sve ovo gledaju i čitaju - tvrdi izvor za Kurir.

serija Tunel
foto: TAG media

Ipak, bivši supružnici danas su prvi put prisustvovali istom događaju, a u pitanju je bila konferencija za medije povodom serije "Tunel", po scenariju i u režiji njihovog sina, Petra Ristovskog.

Serija "Tunel" je policijski, napet triler, koja prikazaje situacije kroz koje prolaze pripadnicni policijskih i antiterorističkih jedinica i njihova pregovaračka odeljenja.

Danica Ristovski
foto: M.A./ATAImages

U produkciji Telekom Srbija i Zilion filma nastalo je 12 epizoda serije. Gledaoci će od 11. novembra moći da uživaju u zanimljivim zapletima svakog vikenda u 21h na kanalu Superstar.

Producent i glumac Lazar Ristovski zahalio se Telekomu na šansi za realizaciju jednog ovakvog projekta.

Danica Ristovski
foto: M.M./ATAImages

"Poslednjih godina u Srbiji da nema Telekoma praktično ne bismo imali filmski i serijski program, a na ovaj način je data šansa mnogim kolegama iz branše. Hiperprodukcija je nastala, a opstalo je ono što je kvalitetno i čvrsto verujem da je Tunel jedna od takvih serija", naveo je on.

serija Tunel
foto: TAG media

Svi akteri ove priče, izbegavaju da govore o ovoj temi, a Lazar je samo kratko potvrdio ove navode.

Danica Ristovski
foto: M.A./ATAImages

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao je za Blic Ristovski.

(Kurir.rs/24sedam)

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track