DANICA RISTOVSKI PROSLAVILA 68. ROĐENDAN U POSEBNOM DRUŠTVU Razvela se od glumca koji sada VOLI DRUGU, a ona ne skida osmeh s lica
Foto: Dragana Udovičić

OKRENULA NOVI LIST

DANICA RISTOVSKI PROSLAVILA 68. ROĐENDAN U POSEBNOM DRUŠTVU Razvela se od glumca koji sada VOLI DRUGU, a ona ne skida osmeh s lica

Pop kultura -

Glumica Danica Ristovski proslavila je 68. rođendan, a ovaj dan uveličale su njene kolege i prijatelji Milica Milša i Žarko Jokanović, koji su joj javno i čestitali putem Instagrama.

Danica je uživala sa bliskim prijateljima i saradnicima, Milicom Milšom i Žarkom Jokanovićem, a njih dvoje su zajedničke momente podelili na društvenim mrežama.

Žarko Jokanović, Milica Milša, Danica Ristovski
foto: Printscreen Instagram

"Srećan rođendan, Dančiću naša, najlepša", napisao je Žarko u opisu objave na Instagramu

Pozirali su nasmejani, a čini se da im je baš sve bilo potaman.

Podsetimo, glumica Danica Ristovski nedavno se razvela od višedecenijskog supruga Lazara Ristovskog, koji je trenutno u vezi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić.

Danica Ristovski
foto: M.A./ATAImages

Inače, Danica Ristovski se pre dva dana prvi put nakon razvoda našla na istom događaju s bivšim suprugom Lazarom Ristovskim. Bivši par se, zajedno sa sinovima Petrom i Jovanom našao na konferenciji za medije povodom početka emitovanja nove serije "Tunel".

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić, Instagram/anicalazicofficial

Danica i Lazar su na konferenciji sedeli odvojeno. Danica je sedela je pored sina Jovana Ristovskog, dok je Lazar sedeo sa drugim sinom Petrom, koji je vodio konferenciju i koji je ujedno režirao seriju.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track