LJUBAVNICA BEŽALA SA TERASE KAD JE VIDELA ŽENU: Pokušala da ih uhvati na delu, pa NAPRAVILA ŠOU: Ovde se ne zna ko pije a ko plaća
Foto: Printscreen/Instagram

reakcija prolaznika je hit

LJUBAVNICA BEŽALA SA TERASE KAD JE VIDELA ŽENU: Pokušala da ih uhvati na delu, pa NAPRAVILA ŠOU: Ovde se ne zna ko pije a ko plaća

Ludi svet -

Prevara nije neuobičajena pojava. Kaže se da od kad je sveta i veka bilo je i prevara. Teško da postoji osoba koja bar jednom nije svedočila ovakvoj situaciji.

Nekada su reakcije na prevaru urnebesno smešne, a ponekad je lakše praviti se da ne ništa nismo videli.

Jedan takav incident postao je viralan na mrežama i nasmejao je brojne korisnike, koji nisu mogli da ostanu imuni na urnebesnu situaciju.

Kako je sve počelo?

prevara, preljuba, terasa, ljubavnica
foto: Printscreen Instagram

Snimak počinje čovekom koji s vremena na vreme izlazi na teresu proveravajući šta se dešava u okolini. U jednom trenutku u kadru vidimo ženu, koja očigledno zna da je taj čovek vara i pokušava da ga i uhvati na delu.

Zatim sledi urnebesna situacija, kada žena u potrazi za ljubavnicom uspeva da nađe ključeve zgrade i besno uđe unutra. Dok se ljuta gospođa pela uz stepenice kako bi uhvatila preljubnike, na terasu izlazi druga žena.

Ova situacija ne bi bila toliko urnebesna da ta ista žena koja je izašla na terasu nije pokušala da pobegne od razjarene supruge.

Tu je tek početak skandala koji je usledio. Devojka koja pokušava da se spusti sa terase je patuljastog rasta, a preterano mala visina joj dodatno pravi opterećenje da se spusti.

prevara, preljuba, terasa, ljubavnica
foto: Printscreen Instagram

Slučajni prolaznici su uočili problem i pohitali su da joj pomognu. Tako se ona uspešno spušta uz pomoć prolaznika koji su joj pritekli u pomoć. Kao vrhunac ona je u kupaćem kostimu iako je uveliko pala noć i pokušava da veže maramu oko struka. To joj ne polazi za rukom.

Kulminacija cele priče dolazi u snimku gde se vidi da ona nije pobegla glavom bez obzira, već se navodno sakrila ispod kutije. Besna prevarena žena je po celom stanu svog partnera pokušavala da nađe ljubavnicu, ali bezuspešno.

Žena izlazi na ulicu i baš tada uočava kako se velika kartonska kutija pokreće i ispod nje izlazi žena koja kreće da beži niz ulicu. Njih dve u tom momentu kreću da se jure, dok se muškarac krije u stanu.

Ovaj urnebesni snimak, privukao je brojne reakcije, a ni komentari nisu izostali. I dok su jedni kritikovali onoga ko je snimao, drugi su bacali smešne opaske:

- "Ali ljudi sa ulice koji pomažu su genijalni", "Bilo da je namešteno ili ne, sita sam se ismejala", "Pa ovde se ne zna ko pije, a ko plaća" - bili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track