"JEDAN IDIOT ME JE SLOMIO" Megan Foks objavila ZBIRKU POEZIJE, pa otkrila da je imala POBAČAJ: Iznela BOLNE DETALJE i MRAČNE TAJNE
Foto: Shotgetter / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OGOLILA DUŠU

"JEDAN IDIOT ME JE SLOMIO" Megan Foks objavila ZBIRKU POEZIJE, pa otkrila da je imala POBAČAJ: Iznela BOLNE DETALJE i MRAČNE TAJNE

Pop kultura -

U svojoj debitantskoj zbirci poezije "Pretty Boys Are Poisonous", Megan Foks progovara o svom životu te svojim najprivatnijim i mračnim mislima, prenosi Page Six. Sebe naziva "beznadežno romantičnom otvorenom ranom", a u pesmama deli s obožavateljima svoje borbe sa ljubavlju i požudom.

"Ove pesme su napisane u pokušaju da iskorene bolest koja se u meni ukorenila zbog moje ćutnje", kazala je Foks te dodala da je ceo život čuvala tajne muškaraca i da je telo boli od nošenja težine njihovih grehova.

Megan Foks
foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Lep do bola

"Moja sloboda živi na ovim stranicama i nadam se da moje reči mogu inspirisati druge da se vrate svojoj sreći i identitetu, da svojim glasom povrate svetlost koja je zaboravljena u tami", objasnila je zvezda.

Foks u zbirci, svoje prošle i sadašnje partnere, ne spominje imenima, no čini se da je dosta pisala o Mašinu Ganu Keliju i usponima i padovima u njihovom odnosu od maja 2020. godine. Odlomci u knjizi spominju "32-godišnjeg narcisa", "pravu ljubav, blizanački plamen" i "samodopadljivu rok zvezdu" koja se samo pretvara da ima dobre namere.

Megan Foks
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pesma pod nazivom "A beautiful boy is a deadly drug" naizgled je reakcija na objavu na Instagramu od avgusta 2020. godine, kada je Foks rekla da je Mašin lep do bola.

"Ti si zavisnost koju nikakve molitve neće izlečiti", stoji u toj pesmi.

Ovaj par se verio u januaru 2022. godine, no glasine o njihovom raskidu počele su da kruže godinu dana kasnije, u februaru 2023. godine, kada je glumica sklonila sve fotografije verenika sa svog Instagram profila. No, već nekoliko dana nakon šuškanja o prekidu, par je dokazao suprotno.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

"Ali onda se jednog dana dogodilo. Jedan od idiota me napokon slomio", stoji u predgovoru zbirke zbog čega mnogi misle da se to odnosi upravo na te glasine o prekidu.

Nagađanja postala istina

Osim ljubavi, pisala je i o pobačaju i osećanju tuge zbog toga u pesmama "I" i "II".

"Sada se moram oprostiti. Zatvorenih očiju zamišljam kako te čvrsto držim na svojim grudima dok te čupaju iz moje utrobe", stoji uz ilustraciju žene koja drži bebu na zadnjoj stranici zbirke.

Megan Foks
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Platiću bilo koju cenu. Reci mi, molim te, koliki je otkup za njenu dušu", napisala je Foks. Nagađa se da je reč o pobačaju deteta Gana Kelija i Foksove iako par nikada nije to potvrdio ili porekao. Fanovi su to povezali s tekstom rokerove pesme "Twin Flame" koju je izbacio na albumu "Mainstream Sellout" u martu 2022. godine.

Megan Foks, Masin Gan Keli
foto: Printscreen/Instagram

"Idi da spavaš, videću te u svojim snovima", peva Mašin u svojoj pesmi. Obožavatelji su potvrdu svojih nagađanja dobili kada je pevač na Billboard Music Awards 2022. godine rekao da je napisao pesmu za svoju ženu i njihovo nerođeno dete.

"Veze nisu lepe. Ružne su. Ponekad su rat. No, kroz ranu ulazi prilika da rasteš i postaneš jača, jača verzija sebe", zaključila je Megan.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja