NAJBOLJI FRAJER EVROPE KOJI NE SKIDA ŠTIKLE VIĐEN SA NOVOM DEVOJKOM Nakon što je bivšu JAVNO PREVARIO uhvaćen sa 4 godina starijom
Foto: LEOFRANCO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

evo ko je ona

NAJBOLJI FRAJER EVROPE KOJI NE SKIDA ŠTIKLE VIĐEN SA NOVOM DEVOJKOM Nakon što je bivšu JAVNO PREVARIO uhvaćen sa 4 godina starijom

Pop kultura -

Damiano David sve češće se viđa sa poznatom glumicom. Naime, frontmen "Maneskina" bio je u vezi sa Đorđom Soleri i izgledalo je kao da će ta romansa trajati drugo, sve do pre nekoliko meseci, kada je saopštio da su raskinuli.

Glumica Dav Kameron (27) viđena je sa Damijanom Davidom (24) pre nekoliko dana kako odlaze sa koncerta benda "Maneskin" i ulaze zajedno u automobil. Sve se dešavalo u Sao Paulu u Brazilu.

Damiano David
foto: LEOFRANCO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dav Kameron bila je i na njujorškom koncertu popularne grupe u septembru ove godine, a prošlog meseca odjeknula je priča da su se ljubili na jednoj zabavi.

Fan "Manskina" otkrio je na Instagramu da je glumica ručala sa bendom na plaži, tokom boravka u Brazilu.

Ko je glumica koja je osvojila najboljeg frajera Evrope

Dav Kameron je američka glumica i pevačica. Igrala je dvostruku ulogu u humorističnoj seriji Disney Channel Liv i Maddie, za šta je nagrađena dnevnom nagradom Emi za najbolju glumicu u dečjem programu. Glumila je u franšizi Disney Channel Descendants.

Dav Kameron
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ostvarila je veći broj televizisjkih uloga i više filmskih rola (Good Morning, Vengeance, R.L. Stine's Monsterville: Cabinet of Souls). Ima veoma upadljiv i originalni stil odevanja.

Bombastičan raskid sa bivšom devojkom

Damijano David kog zovu NAJBOLJI FRAJER EVROPE, koji ozbiljno redefiniše pojam muškog stila, a i muževnosti, otkrio je u junu ove godine za People da je raskinuo sa Đorđom Soleri.

Damiano David, Giorgia Soleri, Đorđa Soleri
foto: Profimedia, Instagram

Pre toga se na društvenim mrežama pojavio video na kojem se on ljubi sa drugom devojkom. Poručio je da mu je žao zbog takvog razvoja događaja, pa saopštio da je singl.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track