ČEDNO IZDANJE EMILI RATAJKOVSKI JE ČISTA VARKA: Kad su SEVNULI BLICEVI svi su videli šta je zaboravila da obuče ispod haljine
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U SVOM STILU

ČEDNO IZDANJE EMILI RATAJKOVSKI JE ČISTA VARKA: Kad su SEVNULI BLICEVI svi su videli šta je zaboravila da obuče ispod haljine

Pop kultura -

Slavna manekenka Emili Ratajkovski poznata je po svojim golišavim izdanjima, a nema problema ni sa skidanjem do kraja.

Međutim, svojim poslednjim izdanjem uspela je bar nakratko da zavara fotografe, sve dok je nisu zabljesnuli blicevi fotoaparata.

Emili je snimljena dok je dolazila na rođendansku proslavu igrača američkog fudbala Odela Bekama Džuniora, a za tu prigodu je odabrala naizgled čednu, zatvorenu haljinu.

Emili Ratajkovski
foto: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, ispostavilo se da je haljina potpuno prozirna, pa se na fotografijama može jasno videti da je zaboravila da obuče brushalter, a čini se i da je ona toga bila svesna, jer se nije trudila da sakrije grudi.

Oni koji prate njen lik i delo, dobro znaju da Emili nisu strane golišave fotografije na društvenim mrežama, gde često reklamira i oskudne bikinije koje sama dizajnira.

Emili Ratajkovski
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U poslednje vreme na njenu Instagramu prevladavaju i fotografije sa njenim sinom Silvesterom, kog je dobila s bivšim suprugom Sebastijanom Berom Meklardom. Par je bio u braku četiri godine, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko meseci u stranim medijima se pisalo da je Emili zavela Breda Pita, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Pitom Dejvidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali ispostavilo se kako između njih ne postoji ništa više od prijateljstva.

Posle toga je da dva meseca potajno bila u vezi s Harijem Stajlsom, a trenutno je, koliko se zna, slobodna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track