"BRAVO, TO JE NAJLEPŠE" Hana Huljić Grašo posle dužeg vremena oglasila se na društvenim mrežama, pa podelila PREDIVNE VESTI (FOTO)
Foto: Instagram/hana.huljic

SADA ĆE SE OVIM BAVITI

"BRAVO, TO JE NAJLEPŠE" Hana Huljić Grašo posle dužeg vremena oglasila se na društvenim mrežama, pa podelila PREDIVNE VESTI (FOTO)

Pop kultura -

Hana Huljić Grašo (32) povukla se iz javnog života nakon što je u julu 2022. postala majka devojčice Albe. Ostavila je muzičku karijeru po strani, ali sada joj se vraća. Na svom Instagram profilu objavila je kako nije odustala od muzike nakon što im je živote obogatila devojčica.

Naime, sve vreme je pripremala pravu muzičku poslasticu za decu i roditelje. Uskoro će sve objaviti na svom Jutjub kanalu pod nazivom Hana Baby Channel.

Objavila je fotografiju na kojoj je medvedić koji leži na jastuku i na njemu stoji puž.

"Uskoro nove autorske dečije pesmice i uspavanke na Jutjub kanalu", napisala je Hana. Jedna od njenih najboljih prijateljica, pevačica Mia Dimšić, oduševljeno je komentarisala tu vest, ostavljajući emotikone srca, a javila se i Hanina kuma Domenika Žuvela.

Još se ne zna jesu li u stvaranju pesama učestvovali i njeni talentovani roditelji Tonči i Vjekoslava Huljić, ali i njen suprug, muzičar Petar Grašo.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Nemanja Nikolić

Krajem oktobra Hana se sa porodicom družila s Jelenom Rozgom i njenim prijateljima nakon koncerta u Novom Sadu. Bili su u restoranu u Beogradu, Petar je svirao gitaru, a Jelena pevala. Dok su pevali, u pozadini se čuo plač bebe, a u jednom trenutku se videlo kako se Hana okreće i gleda, a zatim Vjekoslava seda za sto i u krilu drži devojčicu pa se pretpostavlja da je s roditeljima Petrom i Hanom bila i njihova jednogodišnja ćerka Alba.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track