SLAVNI REDITELJ "VENE" KAD MONIKA BELUČI NIJE U NJEGOVOJ BLIZINI: Zbog njegovog IZRAZA LICA svi misle da im NE CVETAJU RUŽE (FOTO)
Foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

ne može bez nje

SLAVNI REDITELJ "VENE" KAD MONIKA BELUČI NIJE U NJEGOVOJ BLIZINI: Zbog njegovog IZRAZA LICA svi misle da im NE CVETAJU RUŽE (FOTO)

Pop kultura -

Sinoć u Londonu na dodeli nagrade Žena godine Harper's Bazaar, slavni reditelj Tim Barton pojavio se bez svoje partnerke Monike Beluči.

Reditelj je sinoć bio veoma ozbiljan, podelio je poneki osmeh i autogram, fotografisao se sa mladom zvezdom, glumicom Dženom Ortegom, dobitnicom nagrade, ali ni nalik nije bio onom čoveku sa crvenog tepiha u Rimu kada je sav euforičan šetao crvenim tepihom sa Monikom Beluči.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Anna Maria Tinghino / imago stock&people / Profimedia

Njihovo zajedničko pojavljivanje proteklo je u znaku njegovog sjajnog raspoloženja i zaljubljenosti. Možda je sinoć imao loš dan, ali sve ukazuje na to da mu je nedostajala Monika Beluči.

Tim Barton
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nadamo se da iza njenog odsustva ne krije neki ozbiljniji razlog koji bi promenio tok njihove veze.

U svakom slučaju, slike iz Londona poslužile su nam za super poređenje, Tim Barton sa Monikom Beluči i Tim Barton bez Monike Beluči.

Monika Beluči
foto: Minichiello/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fotografije prenose milion poruka. Ima u ponašanju slavnog reditelj naravno i dosta toga što je njemu svojestveno bez obzira na njegov ljubavni status, ali su mnogi primetili da je procvetao uz novu ljubav i da nikada nije srećnije izgledao u javnosti. Kao zaljublejni tinejdžer je. To još više dolazi do izražaja nakon sinoćnih fotografija.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track