HARI I MEGAN MARKL ČESTITALI ROĐENDAN ČARLSU: Unuci kralju pevali pesmicu, a sumnja se da će sledeće nedelje princ uraditi OVO!
Foto: Profimedia

NISU SE ČULI ŠEST MESECI

HARI I MEGAN MARKL ČESTITALI ROĐENDAN ČARLSU: Unuci kralju pevali pesmicu, a sumnja se da će sledeće nedelje princ uraditi OVO!

Pop kultura -

Dobro upućeni izvori tvrde da se princ Hari čuo juče sa ocem, kraljem Čarlsom III i da mu je čestitao 75. rođendan. To je bio njihov prvi telefonski razgovor posle šest meseci. Sa britanskim monarhom razgovarala je i Megan Markl, a deca poznatog para Lilibet Dajana i Arči Harison otpevali su rođendansku pesmu svom dedi u posebnom videu.

Ove detalje donosi "Telegraph" koji navodi da će se princ Hari i Čarls čuti i naredne nedelje, nakon velike prekratnice u njihovom odnosu.

Megan Markl, Princ Hari, Evropa, Invictus games
foto: Profimedia

I dok je mnoge obradovala ova vest, Omid Skobi koji se smatra nezvaničnim portparolom Megan Markl i princa Harija objavio je isečak iz svoje knjige Endgame i tvrdi da mlađi sin Čarlsa III i princeze Dajane nije bio obavešten da je njegova baka u kritičnom stanju. Prema rečima ovog autora, princu i Megan Markl nisu javili prošle godine da se britanski dvor pripremao za tužnu vest.

Skobi sugeriše da je odnos Harija i Vilijama nepopravljiv jer mlađi brat smatra da je princ od Velsa izdajica. Autor je napisao da se u odnosu braće nije bilo šta promenilo otkako su početkom ove godine objavljeni Harijevi memoari "Spare".

kralj Čarls
foto: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Bakingemska palata nije komentarisala odlomak knjige Omida Skobija, piše Daily mail.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track