ŠEST GODINA JEDEM SAMO MESO: Šnicla mi je na meniju i za doručak, i za ručak, i za večeru, a evo šta se desilo mom telu (VIDEO)
Foto: TikTok/carnivorelifestyle

SPECIJALNA DIJETA

ŠEST GODINA JEDEM SAMO MESO: Šnicla mi je na meniju i za doručak, i za ručak, i za večeru, a evo šta se desilo mom telu (VIDEO)

Pop kultura -

Ćerka psihologa Džordana Pitersona, koji se na internetu proslavio konzervativnim i vrlo zanimljivim stavovima o muško-ženskim odnosima, Mikaila, gostovala je nedavno u emisiji kod Pirsa Morgana i šokirala sve svojim otkrićem.

Karnivor dijeta postala je sve popularnija u svetu, a Mikaila već šest godina ne jede ništa osim mesa, a kad kaže ništa, to zaista i misli!

Mikaila Peterson
foto: Printscreen

- Za doručak jedem šniclu, za ručak jedem šniclu, za večeru jedem šniclu, ponekad dodam supu - rekla je Mikaila, a kada ju je voditelj upitao da li jede neko povrće, jednostavno je rekla "Ne", da bi isti odgovor ponovila na pitanje o sosu.

- Samo meso? Već šest godina? Izgledaš kao da pucaš od zdravlja! Šta ti kažu lekari za takvu dijetu - pitao je Pirs, a Mikaila je odgovorila:

- Zavisi od lekara, ali uglavnom mi kažu "Znaš, trebalo bi da su umrla do sad!" Kada sam bila tinejdžerka, nisam mogla da ustanem iz kreveta. Zamenili su mi kuk i članak. Nisam mogla da hodam. Tako da, mislim, moja početna tačka je da sam "skoro mrtva", u poređenju sa tim, ovo sada je odlično. Sad se osećam bolje nego ikada.

- Da li voliš meso, nije ti se smučilo - pitao je Pirs.

- Ako bih morala da jedem jednu hranu svaki dan do kraja života, jela bih njujorški biftek sa solju. Barem je to dobro. Alternativa je mnogo gora - bila je iskrena.

Gledaoci ovog šoua su ovo njeno priznanje odlično prihvatili, mada su napomenuli da je njena ishrana jako skupa. "Kako to priuštiš sebi?", "Ljudi kažu da je njena ishrana skupa, ali sokovi i prilozi su skuplji nego jedan biftek", "U vreme ovog poskupljenja bio bih srećan da mogu da jedem bolonjeze 3 puta dnevno", bili su neki od komentara.

Ipak, većina drugih komentara podržali su ćerku Džordana Pitersona, jer znaju da ona pati od teške autoimune bolesti, te da ova dijeta zapravo nije njen izbor. Mikaila godinama piše blog "Nemoj to da jedeš", na kom je otkrila da pati od autoimunog artritisa, zbog kog je u tinejdžerskim godinama bila gotovo nepokretna, a kada je krenula na fakultet morala je da pauzira studije jer joj se zdravlje naglo pogoršalo. Otkriveno je da izbor hrane jako utiče na njeno zdravlje, te da njeno telo burno reaguje na veliki broj namirnica i zbog toga se oseća loše. Vremenom je primetila da se oseća mnogo bolje oseća kada jede meso i pije vodu i svoju ishranu je bazirala na tome.

(Kurir.rs/ A. G)

Bonus video:

06:02

ONI SLUŽE KAO TOPOVSKO MESO! Analitičari: Bez avijacije nema kontraofanzive, ali UBRZANA obuka pilota za F 16 JE U TOKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track